БраБраБра

Зовсім не важливо, вважаєте ви себе стрункою або повною, володієте пишними формами або худими стегнами, правильна спідня білизна – запорука успіху будь-якого вбрання. Представляємо 5 золотих правил носіння спідньої білизни, які допоможуть вам почувати себе впевненою в своїй красі кожного дня.

Повна відповідність фігурі – основний принцип при виборі спідньої білизни.

Тісний бюстгальтер, занадто маленькі або короткі трусики, які в повному обсязі не можуть покрити сідниці і живіт (якщо у вас є зайві об’єми в цій області), істотно впливають на ваш вигляд незалежно від ваги. Будь-який предмет гардеробу, який не підходить вам за розміром, не допоможе виглядати стрункіше, а, навпаки, підкреслить ті недоліки, які так хочеться приховати.

Носіть коригуючу білизну

Не соромтеся носити коригуючу білизну, вона може стати вашим таємним соратником при бажанні одягнути приталену сукню.

Сучасна коригуюча білизна виготовляється за новітньою технологією з тонких еластичних тканин з ефектом підтяжки. Одягнувши її, ви будете дивуватись ідеальним лініям свого рівного силуету – з підібраними і підтягнутими сідницями, животом, підкресленою талією. Існує спеціальна білизна тільки для живота, для стегон і сідниць, так що можна підібрати собі саме те, що потрібно.

Варто вибирати коригуючу білизну з дихаючих, аеродинамічних тканин. Якщо ви плануєте одягнути прозору або досить відкриту сукню, білизна має бути тілесного кольору.БраБраБра

Вибирайте ідеальний за розміром і формою бюстгальтер

Дуже важливо хоча б раз на рік проходити так званий “фітінг”. Він проводиться в спеціалізованих магазинах спідньої білизни і являє собою підбір правильного за розміром бюстгальтера, який не ускладнює рухів.

Якщо у вас великі груди, тоді вам потрібен підтримуючий бюстгальтер з внутрішньою прокладкою. Деякі вважають, що ця прокладка візуально збільшує об’єм грудей. Однак це не так. Прокладка подвоює здатність бюстгальтера підняти груди і розташувати їх на своєму природному місці, а тканина прокладки настільки тонка, що анітрохи не додає грудям об’єму.

Дуже часто жінки з великим бюстом відмовляються носити бюстгальтери без бретелей, думаючи, що вони їм зовсім не підходять. А даремно! Плечі і область декольте – одні з найкрасивіших ділянок жіночого тіла. Сьогодні існують бюстгальтери без бретелей, здатні підтримувати груди будь-якого розміру.

Трусики не повинні виділятися на тлі одягу

Елегантна жінка ніколи не дозволить, щоб лінія трусиків виділялася у неї на тлі сукні. Безшовні, викроєні лазером трусики повинні бути у кожної жінки. Вони не виділяються на тлі одягу, завдяки чому весь образ виглядає бездоганно.

Одягайтеся як жінка, якою ви б хотіли бути

Дослідження показують, що коли на жінці одягнута красива і відповідна їй білизна, вона краще тримає поставу і більш впевнена в собі.

Нікому не відомо, що саме ви носите під сукнею, але спідня білизна повинна приносити вам задоволення, щоб ви відчували себе красивою і бажаною.