Що може бути більш сексуальним, ніж тихе побрязкування браслетів на зап’ясті витонченої жіночої руки? В цьому році браслети знову опинилися на піку моди, і чим їх більше, чим різноманітніші вони за фактурою, дизайном, малюнком та стилем – тим краще. Ви можете придбати якісний і стильний браслет завітавши на сайт https://centrumix.com/bracelets.

Браслети – одна з найдавніших прикрас. Жінки Давньої Греції та східні красуні завжди прагнули підкреслити красу і витонченість рук різноманітними браслетами. Ці прикраси, виконані з дорогоцінних металів, ставали символом багатства і знатності, знаком приналежності до вищого суспільства.

Вибір браслета

Зверніть увагу як еротично браслети ковзають і повертаються на руці. Щоб підкреслити природну краси і форму руки потрібно правильно підібрати браслет.

По-перше, браслети відносяться до ювелірних прикрас, які мають розмірний ряд. Тому купуючи браслет, приміряйте його і визначте: чи не тисне він вам, чи легко застібається і зручно розташовується на руці. Якщо ви не маєте можливості приміряти браслет, зніміть мірку заздалегідь – виміряйте сантиметром окружність вашого зап’ястя і вибирайте розмір браслета на 2-3 см більше. Пам’ятайте – чим ширше браслет, тим на більшу кількість сантиметрів він повинен відрізнятися від дійсного розміру вашого зап’ястя. Як правило, це відноситься до м’яких браслетів, наприклад браслетів у вигляді золотих ланцюжків. Жорсткі браслети, особливо якщо вони не мають замочка, повинні бути зручними для протягування кисті руки.

Практично немає питань за розміром браслета, якщо він має форму незамкнутого кільця. Такий аксесуар чудово підійде для будь-якої руки.

По-друге, зверніть увагу на розмір і кріплення елементів браслета. Важливо, щоб браслет був зручний при носінні, не провертався зворотним боком і не зачіпав одяг. Тому вибирайте браслети з гладкими відполірованими формами і надійними кріпленнями кілець.

По-третє, подивіться на своє зап’ястя і вирішіть, чи є воно тонким або середнім. Від правильного вибору браслета для різної величини руки залежить ваша краса і стиль. Для тонкої руки підходять практично будь-які форми, а для широкого зап’ястя краще вибрати більш масивні браслети або кілька тонких, які гарно між собою поєднуються. Вони привернуть до себе увагу і пом’якшать форму руки.

На тонкій руці широкий браслет виглядає дуже стильно й елегантно, а вузькі браслети або кілька тонких ланцюжків підкреслять ніжність і витонченість жіночої ручки.

Де і як носити?

Як і будь-яка ювелірна прикраса, браслет повинен відповідати загальному стилю вашого одягу. Дивно було б бачити браслет в етно-стилі з вишуканою вечірньою сукнею. Тому вибирайте браслет, що підходить до вашого вбрання і настрою. Для ділового костюма ідеальним вибором стане вузький браслет з дорогоцінних металів, браслет у вигляді ланцюжків або дрібних ланок. Ця прикраса не повинна відволікати увагу, тому не носіть в офіс браслети на двох руках. Нерідко браслет замінюється елегантними годинниками. Але одягати на одну руку браслет, а на іншу годинник – не комільфо!

Для урочистої події підійдуть тільки браслети з дорогоцінних металів, декоровані дорогоцінним камінням. Якщо це вільна вечірка, то одягніть більш демократичні браслети. Дуже добре виглядають браслети з перлів різного розміру з додатковими елементами, наприклад у вигляді камеї. Цей вінтажний стиль не залишиться без уваги на будь-якому прийомі.

Варто задуматися про вигляд браслета і в залежності від сезону. Влітку дуже актуальні не тільки браслети із золота і срібла, а й з інших матеріалів – пластику, дерева, кістки. Головне, щоб вони були яскраві і підходили за стилем.

Сьогодні модні браслети – це прикраси, що складаються з безлічі ланцюжків. Бажано, щоб кільця в них відрізнялися за розміром і формою, а також саме плетіння ланцюга.

Також популярні м’які браслети, що складаються з великих елементів, які і створюють той чарівний дзвін, який привертає загальну увагу і змушує вам заздрити.

Також серед молоді дуже модні браслети з додатковими підвісками. Стиль і символи цих підвісок відображають ставлення до життя своєї господині. Якщо ви побачите підвіску у формі корони, квіточок або бантиків, то, швидше за все перед вами справжня принцеса. Якщо на браслеті висить ключик-замочок – стережіться, у цієї дівчини є свої таємниці. А якщо підвіски – це кумедні звірі, перед вами життєрадісна любителька тварин. А підвіски у вигляді сердечок говорять самі за себе.

Не виходять з моди і так звані «тенісні» браслети, виготовлені з дрібних ланок, часто з вставками дорогоцінного каміння. Назва та форма прийшли зі спорту, так як особливою популярністю вони користуються у спортсменів, які не знімають їх навіть під час змагань.

Класична або базова форма браслета – кругла і жорстка. Це нероз’ємний браслет, але може бути виготовлений з двох напівкруглих половин, з’єднаних шарніром. Слідуючи модним трендам можна носити відразу кілька таких браслетів і навіть на двох руках.

Нерідко браслети виготовляються у формі незамкнутого кільця, щоб він міг підійти під будь-який розмір руки. Його зручно стиснути або трохи розпрямити для зручності носіння.

Є й інші форми браслетів, які в залежності від примх моди то викликають масовий інтерес, то йдуть в тінь. Незмінне одне – браслети давно і міцно стали улюбленими прикрасами безлічі жінок. Стародавні люди робили їх з кісток і бивнів диких тварин, потім з різних металів, шкіри і каменів. Сьогодні у нас широкий вибір прикрас для руки, і ми можемо дозволити собі практично будь-які поєднання. І в цьому принадність сучасної моди, головне – зберегти гармонію вашого неповторного стилю!