Знаменита марка Opel досить міцно проникла на вітчизняний автомобільний ринок. І не дивно, адже переваги німецьких автомобілів по праву оцінили всі українські автомобілісти.

Чому Opel приваблює покупців

Крім таких переваг як якість і надійність, сучасні машини цієї марки стали володіти просторим, комфортним салоном, містким багажником і цілком пристойною плавністю ходу.

Але, мабуть, основною причиною, по якій українці виберають Опель – це ідеальне співвідношення ціна/якість. Це дійсно так, адже якість виготовлення цих автомобілів з упевненістю обходить багатьох «європейців» не кажучи вже про вітчизняні машини.

Opel по праву визнаний одним з найбезпечніших автомобілів сьогоднішнього дня. Це гідно поваги, особливо з огляду на те, що машина є «сімейною». Не дорогі і доволі доступні деталі, та й простота в ремонті в цілому, роблять цю машину однією з найпривабливіших для людей. Придбати та поцікавитися цінами на автозапчастини до цієї марки машин можна на сайті http://leoparts.com.ua/catalog/auto/opel.

Найпоширеніші проблеми Opel

Опель вимагає уваги до себе, і це, мабуть, його мінус. Але автомобілі цієї марки успішно конкурують з більш дорогими німецькими машинами, що вже викликає повагу. Недоліки в Опелі безумовно є, як і в кожному автомобілі, і не можна їх назвати дрібними причіпками, так як проблематичність автоматики і електрики в сучасному автомобілі – це великий мінус.

Отже, наші зими для німецької машини далеко не ідеальне середовище.

Проблеми з автоматикою, які можуть збентежити будь-якого автовласника:

  • ламається датчик температури
  • пустує пульт управління
  • розрив електричних проводів в задніх дверях.

Купуємо Opel б/у

Природним є те, що не всі можуть дозволити собі придбати автомобіль просто з салону. Тому багато хто прагне придбати старий автомобіль.

Про те, як вибрати Опель б/у:

  • Коробка автомат. Сядьте за кермо, викрутіть його в будь-яку бажану сторону і увімкніть положення «вперед». Далі пускайте гальмо. Якщо автомат повністю «убитий» то машина не покотиться з місця. Те ж саме робимо і з викрученим кермом вправо і вліво, а також в положенні R.
  • Оцінюємо кузов. При хорошому освітленні перевіряємо його чистоту – вона повинна бути ідеальною.
  • Перевіряємо працездатність панелі приладів і контрольних ламп.
  • Оцінюємо підвіску. Приблизно при швидкості 30-40 км/год варто поїздити трохи по нерівностях, при цьому зверніть увагу на звуки «бряжчання» в підвісці.

Купуючи Opel, розумієш, що купуєш німецьку якість за цілком прийнятною ціною. Однак, іноді потрібно повозити трохи саночки, щоб потім покататися.