У наш час великою популярністю користуються різного роду гаджети та мережа Інтернет. Сьогодні, напевно, не існує такої людини, яка б не була зареєстрована в соціальних мережах, не читала б новини на різних інформаційних ресурсів, або ж не переглядала відео на YouTube. Багато людей слідкують за вибраними сайтами, сторінками, або ж мають улюблених блогерів.

Сьогодні блогери вийшли поза межі звичайного джерела інформації для користувачів. Вони не тільки ведуть різні цікаві рубрики на своїх YouTube – каналах, але й успішно заробляють на цьому. Дуже часто звичайне хобі для блогера переростає у власний, доволі прибутковий бізнес, і стає справою життя. Тому не дивним є бажання звичайних користувачів створювати свої канали та намагатися отримувати з них дохід. Насправді, все цілком реально, просто потрібно правильно підходити до питання та володіти відповідними знаннями. І в цьому вам допоможе AIR Academy, відвідати яку ви можете на сайті https://academy.air.io.

AIR Academy – це освітній проект, який надає якісну освіту в сфері YouTube для блогерів різного віку. Завдяки йому кілька сотень випускників сьогодні продовжують ефективно працювати з YouTube. Деякі з них досягли приголомшливих результатів в найкоротші терміни. Курси академії доступні в режимі онлайн в будь-якій точці світу. Тому навчатись у академії може кожен бажаючий, незалежно від місця перебування та віку.

Якщо говорити про вік, то сьогодні блогінг є дуже актуальним серед молодого покоління та особливо серед дітей, які успішно крокують в ногу з технічним прогресом. Тому батьки, які дбають про своїх дітей і хочуть дати їм можливість самореалізуватись, повинні їм в цьому допомогти. Для малюків, які пробують себе в ролі відеоблогерів, існує дуже багато незрозумілих нюансів, які вони не можуть освоїти без допомоги дорослих. Саме для цього створені відповідні курси в академії AIR, які дають змогу батькам юних відеоблогерів освоїти ази цієї справи, та допомогти своїй дитині правильно вести свій канал, вибирати теми, налаштовувати відео, та отримувати прибуток.

Програма такого курсу включає в себе такі основні етапи:

  • Аналіз і стратегія розвитку YouTube-каналу в дитячому сегменті.
  • Контент-план і медіаплан.
  • Виробництво контенту.
  • Авторське право для дитячих YouTube-каналів.
  • Оптимізація відео для дитячого сегмента на YouTube.
  • Просування відео для дитячого сегмента на YouTube.

Насправді, для того, щоб вибратися в лідери відео-блогінгу, потрібно знати безліч дуже важливих нюансів. На жаль, вивчити їх самостійно дуже важко, саме тому варто одразу звернутися до професіоналів, щоб не витрачати такий дорогоцінний час та власні сили.