Мало хто з представниць прекрасної статі знає, що жилетка в їх гардеробі – річ запозичена. Спочатку в жилетках красувалася сильна стать, але часи змінюються …

Купуючи жилетку, ви отримуєте річ, яка ніколи не вийде з моди, тому до її вибору потрібно підійти з усією серйозністю. Сьогодні на ринку ви можете знайти жилетки, виконані в різних стилях та з абсолютно різних матеріалів. Для прикладу на сайті mirfutbolki.com.ua ви зможете придбати зручні нейлонові жилетки, які стануть в нагоді за будь-яких обставин. Ось тільки багато хто задається питанням: з чим комбінувати цей зручний одяг?

Почнемо з того, що правильно носити жилетку вміє не кожна жінка. Вся справа в тому, що нам постійно здається, ніби її можна просто накинути на плечі, і не думати про те, що ми одягаємо під низ. Але це зовсім не так. Як в жодному іншому одязі тут є дуже важливим стиль пошиття і матеріал виробу.

Почнемо з класичного жилета. Цей елемент ділового стилю варто носити на блузі такого ж класичного крою і забарвлення. Його можна одягати під жакет. Чудово поєднується класика зі спідницею, брюками, роблячи ваш строгий костюм більш цікавим.

Втім, модниці давно витягли мамині класичні жилети і носять їх поза офісами, ефектно комбінуючи з іншим одягом. Наприклад, жилет з щільної тканини відмінно виглядає з тандемом джинси-подовжена футболка. Варто пам’ятати, що колір жилета в цьому випадку повинен бути нейтральним, футболка з жіночними елементами (рюші, жабо і інше), а джинси – найкраще підійдуть скінні або бойфренди.

Дуті жилетки призначені для тих, хто віддає перевагу спортивному стилю, а також ведуть активний спосіб життя. Така жилетка стане незамінною під час поїздок на природу або ж прогулянок по місту. Комбінуємо її зі спортивним костюмом або дрес-кодом «джинси-светр», а з взуття вибираємо кросівки або снікерси.

Хутряні жилетки модниці одягають наверх теплої сукні або ж подовженого светру. Для такого образу чудово підійдуть довгі шкіряні рукавички.

Шкіряний жилет допоможе вам відобразити нотки Дикого Заходу в своєму характері. Комбінуючи його з легкою шифоновою сукнею і чобітьми в ковбойському стилі в одному кольорі з жилетом, ви отримуєте образ неприступної і загадкової дикунки.

В’язані жилетки створені для тих, хто хоче виглядати милою домашньою дівчинкою. Їх прийнято носити з картатими сукнями-сорочками, туніками і легінсами. Доповнити образ допоможуть великі браслети, ремені та мітенки.