Слово шоппер походить від англійського слова shopper, що означає покупець. Це експерт по покупкам (одяг, взуття, аксесуари), який допомагає вибрати і придбати речі для клієнта, щоб він виглядав стильно і модно. Іноді стиліста – шоппера називають іміджмейкером. В цілому, це теж правильно. Але все-таки шоппер спеціалізується саме на практичній стороні стильного перетворення – на шопінгу і всьому, що з цим пов’язано.

На відміну від теоретичних консультацій в області моди і стилю, які ви і самі можете прочитати в журналах, завдання стиліста-шоппера полягає в тому, щоб не тільки допомогти клієнту знайти свій індивідуальний стиль в одязі, а й одягнути його відповідно до цього стилю, зробити так, щоб образ перетворився в реальність. Якщо ви хочете оновити свій гардероб або, наприклад, підібрати одяг для якоїсь особливої події, перед вами відразу постають питання:

  • Що саме купити? Як обрати річ, яка підійде саме вам, зробить ваш образ неповторним, принесе задоволення і радість вам та оточуючим?
  • Як викроїти час на шопінг, оскільки по магазинах можна ходити нескінченно, але в підсумку так нічого і не купити?
  • Як за наявні гроші одягнутися ефектно, з шиком, але при цьому не спустошити сімейний бюджет та свою кредитку?

Саме на ці питання стиліст-шоппер і дає відповіді. Не тільки словом, а перш за все справою. Скористатися послугами персонального стиліста та шоппера можна завітавши на сайт https://vikabarva.com/.  А у цій статті ми розповімо вам про усі плюси, які ви отримаєте, ставши клієнтом стиліста – шоппера.

Стиліст-шоппер зробить вас стильними

Дуже багато людей не хочуть афішувати те, що вони користуються послугами стилістів і шопперів. В цьому і криється секрет стильного вигляду деяких зірок шоу-бізнесу.  Зірки і публічні люди дуже часто вдаються до послуг стилістів-шопперів, адже нерідко буває так, що маючи певні фінансові можливості, людям абсолютно не притаманне почуття стилю. Зараз послуги персонального шоппера стають доступними все більшій кількості людей із середнім достатком. Так чому ж не стати стильним вже сьогодні і не почати одягатися модно? Це як капітальний ремонт квартири із запрошенням дизайнерів. Але послуга стиліста-шоппера коштує в рази дешевше, а в результаті приносить стільки ж радості, а може і більше. Адже вашу квартиру бачать тільки кілька людей, а вас, одягнену зі смаком, бачать тисячі.

Стиліст-шоппер економить час

Є люди, які володіють достатнім часом для походів по магазинах, але не задоволені своїм зовнішнім виглядом, тому що губляться в нескінченних відділах магазинів або піддаються активним умовлянням продавців-консультантів «купити цю милу блузочку або спідничку». У підсумку, витративши масу часу ми опиняємося там само, де і були перед своїм, набитим речами, гардеробом, і з тим самим питанням “що вдягнути?”. Так чи варто витрачати час на шопінг заради нульового результату?

Стиліст-шоппер знає, де і які магазини варто відвідати, який в них асортимент в наявності, в тому числі нові колекції. Тому стиліст-шоппер економить ваш час. Ви разом йдете в ті магазини, де є те, що вам потрібно і ідеально підходить. За умови постійної співпраці стиліст-шоппер вже знаючи ваші смаки, потреби і розміри, заздалегідь підбере вам комплекти, а вам залишиться тільки їх приміряти.

Більш того, один дзвінок, одна розмова по телефону і стиліст-шоппер підбире для вас образ в потрібному стилі, з максимальними дисконтом та правом на обмін (в якому вам не доведеться брати участь).

До речі, можливо вас зацікавить моя послуга Абонентське обслуговування стиліста

Стиліст-шоппер економить ваші гроші

Стиліст-шоппер знає не тільки асортимент, але і ціни на цей асортимент. Звичайно, є ексклюзивні речі від кутюр в єдиному екземплярі, які можна купити тільки в фірмовому бутіку цього кутюр’є і ніде більше. Але в реальному житті в кожному гардеробі повинні бути базові речі, наприклад біла сорочка, і ось ціна такої базової речі може варіюватися в рази залежно від місця, де її продають. Стиліст-шоппер знає місця і магазини, де можна купити таку річ, яка буде не тільки якісною, але і доступною за ціною. Тобто ви економите, уникаючи непотрібних переплат лише за брендовість речі, а не за її якість. Стиліст шоппер знайде вам те, що ви хотіли, але значно дешевше.

І це ще не все. У шоппера є дисконтні карти великої кількості магазинів. Тобто купуючи за дисконтною карткою, ви ще можете чесно заощадити від 5 до 20% від вартості речі. Проста арифметика показує, що, як правило, при купівлі речей на загальну суму від 20 тисяч гривень послуги стиліста-шоппера вам обійдуться взагалі безкоштовно (за рахунок дисконтних знижок)! Звичайно ж, стиліст-шоппер знає, де і коли трапляються розпродажі, тоді ваша економія може скласти до 50%!

Стиліст-шоппер економить ваші нерви

Стиліст-шоппер перетворить для вас шопінг в своєрідне задоволення, навіть якщо ви не любите ходити по магазинам. Існує категорія людей і не тільки чоловіків, а й жінок, які починають відчувати головний біль при одній тільки думці про похід в магазин. Стиліст-шоппер стане для вас найкращим знеболюючим. Шоппер може приїхати до Вас додому, проаналізувати Ваш гардероб детально вивчити вас і ваш спосіб життя (від кольору очей, волосся і шкіри до місця вашої роботи і захоплень). Після цього стиліст-шоппер сформує для вас не тільки певний стиль в одязі, але й підбере колірну гамму, яка підійде до вашого обличчя і образу життя, та створить масу комбінацій з наявного у вашому гардеробі одягу.