Як зберегти жіночу незалежність в тривалих відносинах

Багато жінок розчиняються в коханій людині і просто забувають про те, що завжди потрібно залишатися особистістю, яку сприймають не тільки через призму відносин.

Отже, є кілька речей, які потрібно пам’ятати і дотримуватися в тривалих відносинах, щоб залишитись незалежною.

Зрозумійте, що він закохався саме в вас

У відносинах ми наскрізь просочуємося інтересами людини, яка займає всі наші думки. Та так, що будь-які кордони між вами починають стиратися. Ні, це просто чудово, що ви цікавитеся життям і хобі вашого чоловіка, але це не означає, що можна втрачати себе в цих відносинах. Пам’ятайте: чоловік закохався в вас таку, якою ви є, а, значить, він готовий миритися з вашою ненавистю до футболу і любов’ю до мелодрам.

Не забувайте про своїх друзів

Цілком закономірно, що чоловік виходить на перший план, затуляючи собою ваших друзів. Але ви повинні чітко поставити його перед фактом, що один раз в тиждень ви хочете присвячувати комусь, крім нього. Від кого, як не від подружок, ви зможете дізнатися, що Олена вийшла заміж, а Катя чекає на другу дитину? Насправді плітки – це не найважливіша складова дружби. Ваші друзі в будь-яку хвилину підставлять своє плече, вислухають, та ще й печеньками нагодують.

Живіть своїм життям

Чудово, якщо ви не можете один без одного прожити і хвилини, але це не привід відмовлятися від особистого простору. Ви не повинні їздити з ним на рибалку, а він не повинен сидіти на лавці в очікуванні, поки ви не скупите пів магазину. Навчіться проводити час окремо – це не тільки добре для вас як особистості, але і для ваших відносин. Зустріч після розлуки буде особливо приємною.

Його мрії – не ваші

У кожного з нас є свої цілі і мрії. І не варто відмовлятися від усього задля відносин. Якщо ви будете нехтувати своїми бажаннями, аби ваш коханий був успішним, щасливим і задоволеним, – це з великою ймовірністю призведе до розриву. Чоловікам цікаві незалежні, впевнені в собі жінки, які знають, чого хочуть від життя. А ваше життя – це ваше життя. І не варто дарувати його іншій людині, навіть якщо він і принц на білому коні.

Поділись


Новини партнерів