Ніжний і дуже смачний салат зі шпротами. Простий покроковий рецепт.

Сьогодні пропоную вашій увазі простий рецепт, на мою думку, дуже смачного і ніжного салату зі шпротами. При мінімумі інгредієнтів він завжди виходить ніжним і ароматним і ідеально підходить в якості швидкого перекусу. Отже, переходимо до рецепту.

Для приготування нам знадобиться:

  • Одна баночка шпротів.
  • Чотири варених круто яйця.
  • Дві невеликі варені моркви.
  • Пара невеликих цибулин.
  • Половина пучка зелені кропу.
  • Стільки ж зеленої цибулі.
  • Майонез для промазування шарів.

Приготування

Чистимо і моєму цибулю, промиваємо і просушуємо зелень, очищаємо від шкаралупи варені яйця, чистимо моркву.

Моркву тремо на тертці. Також на тертці тремо окремо білок і жовток яєць. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками, зелень кропу і зелену цибулю дрібно рубаємо. Шпроти дістаємо з банки і розминаємо їх виделкою, але не дуже сильно, повинні залишатися цілі шматочки рибки. Олію з банки шпрот залишаємо, вона нам знадобиться для подальшого використання.

Нижнім шаром викладаємо у форму (я обходжуся без неї) або просто у вигляді кола – шпроти.

Промащуємо їх майонезом.

Наступний шар робимо з яєчних білків.

Потім викладаємо цибулю і поливаємо зверху олією зі шпрот.

Наступною буде подрібнена варена морква. Знову промазуємо майонезом.

Повністю присипаємо наш салат зверху натертим жовтком.

І, нарешті, прикрашаємо його спочатку зеленою цибулею, а потім кропом.

Смачного.

Поділись


Новини партнерів