Ділюся рецептом улюбленого чизкейку: крем, кава, шоколад і ніякої духовки

Якщо ви хочете приготувати смачний торт, вам зовсім не обов’язково використовувати духовку для цього. Я пропоную Вашій увазі власне творіння. Жоден мій десерт ще не перевершив його. І все це без будь-якої випічки. Про те, як приготувати вершковий і ніжний чізкейк, я розповім вам просто зараз.

Для того, щоб приготувати кавове ласощі, нам потрібно підготувати певні компоненти. Ось список того, що нам точно буде потрібно:

  • чотири великі ложки розтопленого вершкового масла;
  • двадцять штук шоколадного печива;
  • 900 грам вершкового сиру;
  • одна маленька ложка ванілі;
  • одна склянка цукру;
  • один літр вершків;
  • шість теплих желатинових листів;
  • 340 грам розтопленого темного шоколаду (можна використовувати гіркий).

Покроковий рецепт приготування з фото:

Крок 1. Для початку покладіть шоколадне печиво в пакет. За допомогою качалки перетворіть його на крихти. Змішайте з вершковим маслом подрібнене печиво. Викладіть його на дно змащеної маслом форми, щоб суміш стала для нас коржом. Покладіть в холодильник на деякий час і переходьте до наступного кроку.

Крок 2. Змішайте в окремій ємності цукор, ваніль і вершковий сир. Змішайте так, щоб вийшла однорідна маса. Розігрійте крем і додайте до нього желатин. Гарненько все перемішайте, щоб не було грудок.

Крок 3. Вам необхідно розділити тісто. У вас повинно вийти чотири ємності: 250 грам; 500 грам; 600 грам; 700 грам.

Крок 4. Щоб розрізнити порції за кольором, необхідно в кожну додати різну кількість шоколаду. До найбільшої ємності можете не класти шоколад. У маленьку ємність покладіть чотири великі ложки розтопленого шоколаду. У ємність побільше – три ложки і так далі.

Крок 5. А тепер витягніть формочку з тістом з холодильника і почніть по черзі заливати желатинову суміш. Почніть з білої основи без шоколаду, а потім рухайтеся по мірі концентрації кольору. Завершальний шар буде найтемнішим.

Обов’язково виливайте суміш в центр майбутнього чизкейку.

В один з шарів ви можете додати дві маленькі ложки розчинної кави, щоб ваш десерт отримав ніжний кавовий смак.

Охолодження і подача

Завершіть процес виливання тіста на корж. Потім накрийте ваш твір фольгою і відправте в холодильну камеру всього на чотири години. Після закінчення цього часу ви можете подавати до чизкейк столу. Зазвичай я намагаюся не додавати додаткові компоненти. Але за бажанням ви можете посипати зверху мигдальними пластівцями.

Поділись


Новини партнерів