Салат “Незвичайний”: простий рецепт смачного салату з курки з корейською морквою і яєчними млинцями

Сьогодні хочемо запропонувати вашій увазі, рецепт цікавого, простого і смачного салату з курки з корейською морквою і яєчними млинцями.

Салат в міру пікантний, ситний – інгредієнти добре поєднуються між собою. І, чомусь ми впевнені, що він багатьом припаде до смаку!

Інгредієнти для приготування:

  • Варена куряча грудка – 300 г
  • Морква по-корейськи – 250 г
  • Курячі яйця (сирі) – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез для заправки салату – 2-3 ст. л.

Переходимо до приготування …

В першу чергу необхідно поставити варитися курячу грудку. Радимо варити її в підсоленій воді, з додаванням 1 лаврового листа і декількох горошин чорного перцю – м’ясо стає ароматним. Хоча, курячу грудку можна не тільки зварити, але й запекти у фользі в духовці.

Потім остигле м’ясо нарізаємо невеликими кубиками, або ж просто ділимо по волокнам.

Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями – можна залишити, так як є, але ми вважаємо за краще замаринувати її в оцтової воді. Цибулю складаємо в миску, додаємо 2 ст. л. оцту, окріп і залишаємо на якийсь час маринуватися.

Переходимо до іншого інгредієнта – це морква по-корейськи! Можете використовувати магазинну – в будь-якому супермаркеті продається, і значно скоротите час приготування салату.

Або ж приготуйте її самостійно:

250 г очищеної моркви натираємо на “корейській” тертці, додаємо 1 ч. л. цукру, 1/3 ч. л. солі і руками розтираємо до утворення соку.

Далі через прес видавлюємо 3-4 зубчики часнику, додаємо розтерті зерна коріандру (1/3 ч. л.), трохи чорного меленого перцю, гострого червоного перцю і заливаємо 50 мл гарячого рослинної олії (розігріваємо на сковороді або в мікрохвильовій печі), перемішуємо.

В останню чергу вливаємо 1 неповну ст. л. оцту, знову перемішуємо. В принципі морква по-корейськи готова, але потрібно трохи почекати, щоб вона замаринувалася. Тому краще готувати її заздалегідь.

Далі готуємо яєчні млинці – в миску розбиваємо яйця, додаємо дрібку солі, віничком збиваємо як на омлет.

Обсмажуємо на добре розігрітій сковороді тонкі яєчні млинці, змащуючи сковорідку невеликою кількістю рослинної олії. Завжди виходить 3-4 млинці.

Обсмажені млинці складаємо один на одного, нарізаємо на чотири смужки, а потім соломкою.

Перекладаємо всі інгредієнти в одну миску …

Додаємо майонез для заправки, перемішуємо. Салат готовий!

Смачного!

Поділись


Новини партнерів