Кабачки смачніші ніж м’ясо: з таким рецептом цей овоч полюбить хто завгодно

Ось вже який овоч воістину універсальний, так це кабачок! Як тільки його не готують: і тушкують, і варять, і смажать, і запікають, і навіть варення роблять…

Ми розповімо ще один рецепт страви з кабачків з дійсно феноменальним смаком. Смажені кабачки з часниково-горіховою заправкою на столі зможуть конкурувати навіть з м’ясом — це і оригінальна закуска, і ситний салат одночасно!

Інгредієнти:

  • 1 кабачок середнього розміру
  • 3 зубчики часнику
  • 1 середній пучок петрушки
  • 1/2 скл. волоських горіхів
  • рослинна олія для смаження і заправки
  • сіль за смаком

Приготування:

Кабачок вимий і очисти від насіння і шкірки, якщо овоч досить зрілий. Якщо використовуєш молодий кабачок, ні від шкірки, ні від насіння його очищати не потрібно.

Наріж овоч на шматочки довільної форми, але не занадто дрібно.

Розігрій у великій сковорідці рослинну олію і виклади скибочки кабачків так, щоб вони помістилися в один шар.

Підсмаж кабачки на помірному вогні до золотистого кольору. Не варто перетримувати занадто довго на сковорідці, щоб шматочки не перетворилися в кашу.

Якщо немає достатньо великої сковорідки, обсмажуй кабачки порціями. Готові овочі викладай на широку тарілку.

Часник пропусти через прес, промиту зелень петрушки подрібни. Волоські горіхи також подрібни за допомогою качалки. Змішай часник, петрушку і горіхи, посоли за смаком, додай пару крапель рослинної олії.

Змішай заправку з кабачками і акуратно перемішай. Ось це аромат …

Смажені кабачки ніколи ще не були для мене настільки апетитними! Незвичайний смак і аромат цієї страви зачарує навіть тих, хто цей овоч не надто шанує.

Джерело

Поділись


Новини партнерів