Неймовірна закуска: роли з млинців з червоною рибою, огірком і вершковим сиром

Поєднання смаку м’яких млинців на молоці, ніжного вершкового сиру і слабосоленої червоної риби зацікавить багатьох і навряд чи залишить когось байдужим! Проста у виконанні ефектна закуска буде актуальною для будь-якого торжества. Роли з млинців буквально тануть у роті і розлітаються зі столу в першу чергу. Дуже радимо спробувати!

Складові (для 6 млинців):

  • борошно 1/2 склянки;
  • цукор 2 ч. ложки;
  • сіль на кінчику ножа;
  • молоко 300 мл;
  • яйце 1 шт .;
  • рослинна олія 0,5 ст. ложки + 1 ст. ложка.

Для начинки:

  • вершковий сир ( наприклад Філадельфія) 200 грам;
  • свіжий огірок 1-2 шт .;
  • кріп невеликий пучок;
  • філе слабосоленої червоної риби 200 грам.

Приготування:

Яйце, сіль і цукор розмішати вінчиком.

Всипати просіяне борошно, влити молоко, додати 0,5 ст. ложки рослинної олії і розмішати до однорідності.

Спекти млинці на розігрітій змащеній олією сковороді з двох сторін.

Готові млинці скласти стопкою на тарілку і остудити.

Огірок очистити від шкірки і нарізати уздовж соломкою товщиною 1 см.

Кріп дрібно нарубати.

Червону рибу нарізати довгими смужками шириною 1-1,5 см.

Тонким шаром змастити млинець вершковим сиром, не промащуючи до кінця млинця 3-4 см.

Посипати млинець кропом.

Викласти на млинець смужки риби і огірків.

Згорнути млинець рулетом, починаючи з змащеного сиром кінця.

При бажанні, згорнути роли з допомогою килимка для суші.

Готові роли охолодити протягом 20-40 хвилин.

Викласти млинцеві роли на тарілку і прикрасити свіжою зеленню.

Смачного!

Джерело

Поділись


Магазин