Куряче філе в беконі і медово-гірчичному соусі – дуже смачна закуска!

Ніжні шматочки курячого м’яса загортаються в бекон, змащуються ароматним гірчично-медовим соусом і запікаються в духовці до золотистої скоринки. Завдяки нескладним маніпуляціям виходить дуже смачна, трохи пікантна закуска для свята, вечірки або вечері для компанії. Радимо спробувати!

Складові:

  • куряче філе 500 грам;
  • бекон (сирокопчений, нарізаний) 200 грам;
  • соєвий соус 1 ст. ложка;
  • мед рідкий 2 ст. ложки;
  • гірчиця (готова, будь-яка за смаком) 1 ст. ложка;
  • сік лимонний 1 ст. ложка.

Приготування:

Змішати в невеликій мисці соєвий соус, мед, лимонний сік і гірчицю.

Куряче філе нарізати скибочками завдовжки 10 см.

Кожен шматочок обернути беконом і викласти на деко.

Пензликом змастити скибочки соусом, відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 8-10 хвилин і запекти до золотистої скоринки, потім перевернути скибочки на іншу сторону, ще раз змастити соусом і запікати 5-7 хвилин.

Подавати з соусом або гарніром.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів