Рецепт найсмачнішого паштету з усіх, які я коли-небудь куштувала

Рецепт мама «принесла» з гостей багато років тому, і тепер цей паштет з’являється у нас на столі дуже часто!

Складові:

  • Оселедець — 1 шт
  • Масло вершкове — 150 г
  • Сирок плавлений — 2 шт
  • Морква (невелика) — 3 шт

Приготування:

Оселедець почистити від нутрощів, шкіри і кісток.

Моркву відварити до готовності.

Оселедець, моркву, масло, сирки перекрутити через м’ясорубку і розмішати.

Паштет готовий.

Зберігається в холодильнику до 5 днів (не знаю точно, стільки не стояв ще ніколи).

Можна намазувати на хліб, батон, на скибочки відвареної або печеної картоплі, фарширувати яйця, огірки, помідори.

Джерело

Поділись


Новини партнерів