Баранина, тушкована з сухофруктами: відео-рецепт

49

Вишуканий рецепт приготування смачного м’яса!

Складові:

  • 1кг баранини
  • 2 цибулини
  • 4 зубчики часнику
  • 1 гострий перець
  • сіль
  • хмелі-сунелі, зіра (за смаком)
  • 1ст.л. сушеного барбарису
  • 150г кураги
  • 150г чорносливу
  • 150г сухого червоного вина
  • гілочка свіжого розмарину

приготування:

1) Баранину нарізати на невеликі шматочки і викласти в розігріте на сковороді масло

2) Обсмажити м’ясо з усіх боків і перекласти в каструлю

3) Цибулю нарізати півкільцями і викласти на сковороду, обсмажити до золотистого кольору, додати нарізаний часник і гострий перець. Перемішати і викласти в каструлю

4) Посолити, додати спеції і сухофрукти. Влити вино, додати розмарин і поставити на вогонь. Тушкувати протягом 40 хвилин.Ось таке смачне і ніжне м’ясо виходить!

Джерело

Поділись


Магазин