Карамельний крем – ідеальна начинка для будь-яких тортів і тістечок!

Готуємо універсальну карамельну начинку для тортів і тістечок. Ця оригінальна вершкова начинка обов’язково вам сподобається!

Для всіх, хто хоче спробувати незвичайний крем! Дуже смачно і готувати нескладно!

Складові:

– 300 г цукру

– 600 мл молока (жирного)

– 4 столові ложки борошна

– 4 яйця

– сіль.

Спосіб приготування:

1. У каструлі розтопити 150 г цукру з 2-3 столовими ложками води. Отриманий сироп кип’ятимо безперервно перемішуючи, поки він не стане коричневим.

2. Додайте цукор, що залишився і поступово влийте молоко.

3. Змішайте борошно з декількома столовими ложками молока і додайте в суміш. Тримайте на повільному вогні до тих пір, поки суміш не почне кипіти. Постійно помішуйте, щоб суміш не прилипала.

4. Окремо збийте цілі яйця з сіллю і поступово додайте в карамельний крем. Тримайте на вогні до закипання, щоб вийшов однорідний крем. Карамельний крем можна використовувати для оздоблення різних тортів і тістечок.

Бажаємо вам удачі!

Джерело

Поділись


Новини партнерів