Надзвичайно смачний торт “Світлана”! Коли подруга розповіла, як вона готує цей торт, я просто оніміла.

Якщо ви багато працюєте і вільного часу практично не залишається, тоді цей рецепт – просто знахідка. Для того щоб приготувати торт «Світлана», вам не знадобиться багато часу і зусиль, а вся ваша сім’я буде просити добавки.

Складові:

  • Пшеничне борошно – 3,25 скл.
  • Згущене молоко – 400 г
  • Сода – 1 ч. л.
  • Оцет – 1 ч. л.
  • Молоко – 750 мл
  • Вершкове масло – 200 г
  • Цукор – 1,5 скл.
  • Яйце – 2 шт.
  • Ванілін за смаком

Приготування:

Для коржів змішайте 3 скл. борошна, згущене молоко і гашену соду. Тісто повинне вийти еластичним.

Розділіть його на 8 рівних частин, розкачайте їх по діаметру сковороди і обсмажуйте коржі по 1 хвилині з кожної сторони.

Тепер всі коржі потрібно підрівняти. Обрізати зайве, але залишки не викидайте. Їх потрібно перемолоти і використовувати для обсипання.

Перейдемо до приготування крему. Змішайте 3 ст. л. борошна, молоко, цукор, яйця і ванілін. Суміш поставте на середній вогонь і помішуйте до загустіння.

Після того, як маса загусла, зніміть її з вогню і відразу додайте олію. Ретельно перемішайте.

Перемажте коржі теплим кремом і присипте товченою крихтою. Для того щоб торт просочився, дайте йому постояти при кімнатній температурі не менше години.

Вітаємо! Ваш чудовий десерт готовий. Можете запросити друзів на смачний тортик і поділитися з ними цим рецептом!

Джерело

Поділись


Новини партнерів