Дізнайтеся, яку оригінальну страву можна приготувати зі звичайних кабачків…

Якщо ви любите овочеві запіканки цей рецепт для вас! Запіканка з кабачками схожа за смаком на соковиту піцу, але набагато цікавіша і смачніша. Звичайно, кожна господиня може доповнити рецепт своїми улюбленими інгредієнтами, але це поєднання продуктів просто ідеальне. Запіканка не переобтяжена м’ясом а тому її можна без проблем назвати дієтичною стравою.

Складові:

  • 5 яєць;
  • 110 мл рослинної олії;
  • 120 гр борошна;
  • 5 гр розпушувача (1/2 пакетика);
  • 500 гр кабачків Цукіні;
  • 150 гр моркви;
  • 150 гр сиру (сиру, або болгарської бринзи);
  • 1 цибулина;
  • 1-2 ч.л. солі;
  • чорний перець.

Приготування:

1. Ретельно збийте яйця (близько 3 хвилин), додайте рослинну олію (потроху, як для майонезу), продовжуючи збивати близько 5 хвилин. Ложкою акуратно змішайте інгредієнти, круговими рухами, додайте просіяне борошно з розпушувачем, сир або тертий сир.

2. Натріть на крупній тертці цукіні і моркву. Додайте їх в суміш.

3. Посоліть і поперчіть суміш.

4. На дно форми для випікання (розміром 20 х 30 см) постеліть пергаментний папір. Перелийте отриману суміш у форму і випікайте запіканку близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Готова запіканка повинна бути красивого золотистого кольору.

Розрізати запіканку на порції, бажано після того як вона охолоне.

Дуже смачна, ніжна і швидка в приготуванні запіканка!

Готуйте з задоволенням і не забудьте поділитися цікавим рецептом з подругами в соцмережах!

Джерело

Поділись


Новини партнерів