Мариновані баклажани. Неймовірна смакота!

Спробуйте зробити раз і цей рецепт у вас приживеться назавжди.

Складові:

  • Баклажани – 5-6 середніх розмірів

Маринад:

  • 100 мл оцту 6%,
  • 2 склянки води,
  • 4 шт. гвоздики,
  • 5 штук. лаврового листка,
  • 10 шт. перцю горошком.
  • 3 ст. л. коричневого цукру (я поклала 2 ст.л. меду і 1 ст.л. простого цукру),
  • 1,5 ст.л. солі,
  • ложка рослинної олії

Рецепт приготування

1. Баклажани очищаємо від шкірки.

2. Ріжемо на пластинки і обсмажуємо до жовтизни.

3. Готуємо маринад.

4. Всі інгредієнти для маринаду слід добре розмішати.

5. Закип’ятити і остудити.

6. Ще потрібно 10 зубчиків часнику.

7. Кожну баклажанову пластинку вмочити в маринад.

8. Складати в каструльку, перекладаючи нарізаними пластинками часнику.

9. Залити маринадом.

10. Маринаду виходить багато, баклажани ніби плавають в ньому.

11. Зберігати в холодильнику.

12. Готово через 3-5 днів, але я починаю їсти вже на наступний день.

13. Тому, що вже дуже смачно!

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів