Після того, як я дізналася про цей рецепт приготування свинини – завжди готую і подаю м’ясні страви саме так! Дуже ефектна подача м’яса!

Пропонуємо незвичайний рецепт приготування свинячої вирізки. Для маринування свинини ви можете використовувати будь-які спеції на ваш смак. Така косичка на святковому столі виглядає дуже апетитно і притягує погляди до себе. Подавати свинячу косичку можна у вигляді закуски (якщо м’ясо нарізати на шматочки) або як основну страву з будь-яким гарніром.

Складові:

  • 3 шматки свинячої вирізки (900 гр);
  • 150 гр домашнього сала;
  • 2 головки часнику;
  • спеції (чорний перець, чебрець, базилік, паприка, орегано …);
  • сіль за смаком;
  • 200 мл рослинної олії;
  • 50 мл води;
  • 200 мл червоного вина;
  • 150 гр солодкого кетчупу;

Число порцій: 3

Час приготування: до 60 хвилин

Приготування:

1. Розріжте кожен шматок вирізки на 3 смужки (не до кінця). Ці смужки свинини треба трохи відбити, як для відбивних.

2. З спецій, олії та солі приготуйте соус, яким треба змастити кожну смужку м’яса.

3. Наріжте сало на тонкі скибочки.

4. Почистіть часник і подрібніть його.

5. Заплетіть коси з трьох шматків вирізки і нашпигуйте їх тонкими скибками сала і часником.

6. У деко або форму для випікання налийте воду і рослинну олію, викладіть свинячі коси і запікайте м’ясо протягом 50 хвилин при температурі 200 градусів.

7. Періодично перевертайте вирізку і бризкайте вином.

8. За 5 хвилин до того як витягти м’ясо з духовки змастіть свинячі коси кетчупом.

М’ясо вийде дуже ніжним і смачним!

Подавати таку страву можна з часниковим соусом, картопляним гарніром або мамалигою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів