Незрівнянні курячі грудки в сметані з грибами і часником – таких ви ще не їли!

Курячі грудки, гриби і сметанний соус чудово поєднуються між собою. М’ясо виходить соковитим і ніжним завдяки соусу, гриби роблять страву ще смачнішою і дуже ситною. Для її приготування знадобитися не більше 1 години, тому це ідеальний варіант для повсякденного меню.

Складові:

  • курячі грудки 600 грам;
  • печериці 150 грам;
  • сметана 200 грам;
  • спеції (прованські трави, італійські трави, “для курки” на вибір) за смаком;
  • сіль за смаком;
  • часник 2-3 зубчики;
  • борошно пшеничне 2 ч.л.;
  • крохмаль кукурудзяний 2 ч.л.;
  • рослинна олія для обсмажування.

Приготування:

Куряче філе промити, зробити гострим ножем неглибокі надрізи і натерти сіллю.

За бажанням, можна злегка обсмажити грудки на сковороді з двох сторін.

Печериці нарізати пластинами і обсмажити на олії до м’якості і золотистого кольору.

Сметану змішати з борошном, крохмалем, спеціями і розчавленим через прес часником.

Скласти куряче філе в форму для запікання, поверх м’яса викласти гриби і залити все сметаною сумішшю.

Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.

Подавати з будь-яким гарніром, наприклад картопляним пюре або рисом.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів