Неймовірно смачне і ніжне печиво

СКЛАДОВІ:

для тіста:

  • яйця 4 шт.
  • цукор 1 стакан
  • мука 1 стакан
  • цукор ванільний 2 ст.л.
  • маргарин

для крему:

  • яйця 2 шт
  • молоко 1 стакан
  • цукор 1/2 склянки
  • мука 1 ст.л.
  • цукор ванільний 1 ч.л.
  • молоко
  • Вершкове масло

ПРИГОТУВАННЯ:

1 У мисці перемішайте (не збивайте) яйця зі звичайним і ванільним цукром, додайте муку і ретельно все розмішайте, щоб вийшло однорідне рідке тісто без грудок. Гарненько змастіть маргарином гаряче деко і викладіть на нього 4-5 ч. л. тіста на великій відстані один від одного.

2 Випікайте заготовки для майбутнього печива в районі 5 хвилин при температурі 200 градусів, потім вийміть деко з духовки і підніміть (з листа не знімати) кожен коржик шпателем. За допомогою паперового рушника сформувати з кожної гарячої заготовки квітку.

3 Для заварного крему потрібно ретельно розтерти до однорідного стану яєчні жовтки з борошном, ваніліном і цукром. Закип’ятіть в невеликій каструльці на маленькому вогні молоко, дайте йому злегка охолонути, після чого при постійному помішуванні влийте його в жовткову масу.

4 Яєчно-молочну масу поставте на маленький вогонь і, весь час помішуючи, варіть її до загустіння протягом 5-6 хвилин (крем не повинен підгоріти), дайте масі охолонути. У каструльку з повністю остиглим кремом додайте вершкове масло і збийте все разом в однорідну пишну масу.

5 Будь-яким зручним способом наповніть дуже смачне і ніжне печиво «Кали» приготованим заварним кремом і викладіть всі вироби на велике блюдо сервіровки.

Поділись


Новини партнерів