Таку смакоту з кабачка ви навряд чи коли-небудь куштували! Пишні котлетки прямо до вечері.

Ця страва створена немов спеціально для тих, хто не любить кабачки. Пропонуємо вашій увазі кабачкові котлети з фаршем: ароматні, пишні, ніжні, вони змусять вас змінити думку про кабачки!

Кабачок не тільки не погіршить смак котлет, а навпаки, додасть соковитості і ніжності такій звичній для нас страві. До тих пір як я вперше приготувала котлети з кабачками за цим рецептом, вони користуються незмінним успіхом у моїх домочадців!

СКЛАДОВІ:

  • 300-400 г будь-якого фаршу
  • 1 кабачок середніх розмірів
  • 2 яйця
  • 1-2 ст. л. манки
  • 0,5 ч. л. солі
  • борошно або панірувальні сухарі
  • перець, інші спеції за смаком
  • олія для смаження

ПРИГОТУВАННЯ:

Кабачок вимий і натри на крупній тертці, якщо овочі у тебе перезрілі, очисти їх від насіння і шкірки. Частину соку, що виділився в результаті, злий.

Додай до кабачка м’ясний фарш, яйця, манку. Посоли, поперчи і гарненько виміси. Залиш на хвилин 15, щоб манка увібрала сік.

Змоченими у воді руками сформуй пишні котлети, вмочи кожну в борошно або сухарі і обсмаж на розігрітій олії до золотистої скоринки.

Рецепт котлет з кабачків – знахідка для тих, хто хоче схуднути! Для цього фарш потрібно брати або курячий, або індичий, а щоб кількість олії звести до мінімуму, котлети можна запекти в духовці.

Джерело

Поділись


Новини партнерів