Чудова страва для тих, хто не їсть смажене – деруни, запечені з грибами

1621

Діти готові їсти цю страву кожен день!

Інгредієнти :

  • картопля – 5 штук
  • печериці – 300 г
  • цибуля – 1-2 головки
  • яйце – 1 штука
  • сметана – 1 ст.л.
  • кріп – 1 пучок
  • борошно – 2 ст.л.
  • рослинна олія,
  • сіль,
  • перець.

Приготування:

  1. Гриби цибулю і зелень нарізаємо дрібно.
  2. Обсмажуємо гриби з цибулею на олії.
  3. Окремо змішуємо яйце, сметану, сіль і перець.
  4. Натираємо на крупній тертці очищену картоплю, віджимаємо її і змішуємо зі сметанно-яєчною сумішшю, додаємо борошно і добре перемішуємо.
  5. Викладаємо шар картопляної суміші, грибів і знову картопляну суміш в форму змащену маслом. Збризгуємо зверху рослинним маслом.
  6. Висота шару повинна бути не більше 2 см.
  7. Випікаємо при 200 С протягом 20 хвилин.
  8. Подаємо страву гарячою зі сметаною.

Смачного!

Джерело

Поділись


Магазин