Діти обожнюють ці ковбасні «трояндочки» і приготувати їх дуже просто

97

СКЛАДОВІ:

  • тісто листкове бездріжджове
  • варена ковбаса

Приготування:

1. Тісто розморожуємо, трохи розгортаємо. Ріжемо на смужки (приблизно 2 см). Ковбаску тоненько ріжемо і викладаємо половинки ковбаски.

2. Кінчики тіста загорнути вниз трояндочки

3. Нижній край тіста трохи загортають під низ трояндочки, формуючи «бутончік». При бажанні тісто з боків можна змастити розбовтаним яйцем або жовтком

4. Стежити, щоб мастило не потрапляла на край тіста, тому що це буде перешкоджати розшаруванню тіста при випіканні. Викладаємо «трояндочки» на застелений папером деко і поміщаємо в духовку хвилин на 20 при температурі 180 С.

Джерело

Поділись


Магазин