Неймовірна смакота з фаршу, яка підкорила всіх

Друзі, рецепт цієї оригінальної закуски порадує вас своїм простим приготуванням, надзвичайним привабливим виглядом і оригінальним своєрідним смаком. М’ясні кульки в листковому тісті, безперечно, сподобаються, як вашій родині, так і всім гостям, які бувають у вас вдома. З начинкою такої закуски можна експериментувати, додаючи до м’яса овочі, гриби, сир, зелень або крупи, як вам більше подобається. Давайте дивитися, як приготувати м’ясні кульки в листковому тісті …

Для приготування м’ясних кульок в листковому тісті нам буде потрібно:

  • Пів кілограма готового листкового тіста
  • Пів кілограма м’яса за смаком, або будь-який м’ясний фарш
  • Два жовтки курячих яєць
  • одна цибулина
  • Два зубки часнику
  • Перець і сіль за смаком

Як приготувати м’ясні кульки в листковому тісті:

  1. Ця оригінальна м’ясна закуска з використанням листкового тіста готується досить швидко і просто. Для початку, очищений часник пропустити через прес для часнику або натерти на дрібній тертці. Цибулю приготувати можна двома способами, або дрібно нарізати, або пропустити через м’ясорубку. Цибулю разом з часником додайте в м’ясний фарш або дрібно нарізане м’ясо.
  2. В м’ясну суміш додати жовтки курячих яєць, сіль і перець за смаком. Все гарненько перемішати і руками сформувати з м’ясної маси кульки.
  3. Тісто необхідно розкачати і нарізати на тонкі смужки в довжину. Цими смужками тіста обмотати м’ясні кульки у вигляді клубка ниток.
  4. Деко, на якому будуть випікатися кульки посипати борошном і викласти на нього вироби. Помістити в духовку і випікати протягом 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
  5. Щоб м’ясні кульки були рум’яними, їх потрібно перед запіканням змастити, або яєчним жовтком, або рослинною олією.

Тепер наші м’ясні кульки в листковому тісті готові!

Всім хочу побажати приємного апетиту

Джерело

Поділись


Новини партнерів