Легкий морквяний салат з часником: вітамінна бомба для тих, хто дбає про свою вагу

Коли подруга розповідає про новий приголомшливий салат, моє перше негласне питання: «з майонезом чи без?» Якось так повелося, що навіть найбільш несумісні продукти ми щедро заправляємо майонезом і подаємо як закуску, від якої шаленіємо. Якщо чесно, ми так часто використовуємо цей продукт, що питання про здоровий глузд виникає саме по собі.

Але цей морквяний салат – спосіб виступити проти майонезного місива і вибрати здорову їжу. Як і будь-яку просту їжу, цю закуску ви не будете готувати півдня. У вас піде приблизно 20 хвилин, щоб подрібнити і змішати інгредієнти. І навіть затяті прихильники щедро заправлених майонезних салатів не відмовляться поласувати цим салатом.

Складові:

  • морква 4 шт.
  • яйце 5 шт.
  • часник 2 зуб.
  • сметана 1-2 ст. л.
  • сіль за смаком.

Приготування:
Зваріть яйця. Сиру моркву і яйця натріть на тертці. Пропустіть часник через часникодавку. Заправте моркву і яйця сіллю, часником і сметаною. Все добре перемішайте.

Хтось скаже, що це занадто просто, а комусь смак цього корисного салату сподобається настільки, що інші салати будуть впевнено відсунуті на другий план. Якщо ви сидите на дієті або просто плануєте розробити своє здорове меню, морквяний салат – саме те, що ви шукаєте.

Джерело

Поділись


Новини партнерів