Як приготувати найсмачнішу в світі цвітну капусту

Навіть якщо ви не належите до фанатів страв з цвітної капусти, вам однозначно варто спробувати приготувати цей овоч за нашим рецептом.

Рум’яну, ароматну, хрустку зовні і ніжну всередині, смажену цвітну капусту в сирній паніровці неможливо не полюбити!

Складові:

  • 1 качан цвітної капусти
  • 3 яйця
  • 6 ст. л. борошна
  • масло для смаження
  • 1 скл. панірувальних сухарів
  • 50 г тертого твердого сиру
  • 1/2 ч. л. приправи каррі (можна замінити іншими улюбленими спеціями)
  • сіль

Приготування:

Качан капусти розберіть на суцвіття, помістіть в каструлю, залийте водою, злегка посоліть і поставте на вогонь. Після закипання варіть капусту 5 хвилин, а потім викладіть на друшляк.

У глибокій мисці збийте яйця з каррі, додайте до них невелику дрібку солі і борошно. Перемішуйте до отримання однорідної маси.

В окремому посуді змішайте панірувальні сухарі з тертим сиром.

Кожне суцвіття капусти спочатку опускають в кляр, а потім обвалюють в підготовленій паніровці. Смажити її потрібно на добре розігрітій сковороді в помірній кількості масла до утворення рум’яної скоринки з двох сторін.

Приготована таким чином капуста, стане відмінним гарніром як до м’яса, так і до риби, а може бути і самостійною стравою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів