Мультиварки Redmond користуються великим попитом у широкого кола покупців. Це надійні, універсальні помічники на кухні. При виборі цього кухонного агрегату перше на, що покупці звертають увагу – чаша для мультиварки. Обсяг чаші варіюється від 2 до 7 літрів. Найбільш оптимальним є обсяг в 5 літрів. Цього об’єму достатньо для приготування обіду на всю сім’ю.

Чаші мультиварок зазвичай виготовляються з багатошарового металу – алюмінію або сталі. Більшість чаш всередині має антипригарне покриття або керамічне напилення. Виробник пропонує варіанти з глиняними чашами, а також з нержавіючої сталі без покриття. Такі моделі зустрічаються не часто, оскільки вимагають складного догляду. Ще одне покриття – тефлон. Він підходить для приготування абсолютно будь-яких видів страв. Така чаша послужить вам кілька років, при цьому її вартість цілком доступна.

Антипригарне покриття

Антипригарне покриття набуває поширення в силу того, що воно не надає стравам сторонніх запахів і не стійке до пригорання. Тому чаші з таким покриттям використовуються для приготування будь-яких страв. Важливими плюсами антипригарних чаш вважаються їх міцність і невисока вартість.

Єдиний мінус – така мультиварка вимагає обережного поводження, оскільки покриття легко ушкоджується металевими приладами, порошками і грубими мочалками. Саме для цих цілей в комплект мультиварки входять пластмасові або силіконові ложки, лопатки. Чаші слід мити вручну м’якою губкою. Більшість чаш боїться різкого коливання температури, тому їх краще не мити в холодній воді.

Керамічне покриття

Основна перевага керамічного покриття – стійкість до механічних пошкоджень. Готувати в таких ємностях можна навіть без використання олії. Ціна таких чаш вища в порівнянні з іншими моделями. Через деякий час такі ємності втрачають свої антипригарні властивості, а на поверхні з’являються плями від харчових барвників. Керамічне покриття також чутливе до коливання температури, а тому потрібно акуратно мити мультиварку.

Згодом будь-яка техніка ламається і тоді без ремонту не обійтися. В цьому випадку слід купити якісні запчастини для мультиварки редмонд. Тільки так техніка буде відновлена ​​якісно і служитиме вам не один рік.