Всього 5 хвилин і чайники з каструлями сяють чистотою

Чайники нарівні з каструлями дуже швидко брудняться і обростають приставучими забрудненнями. Для того щоб все це відчистити і привести до первозданного вигляду на кухні доводиться проводити цілий день. Іде час, йдуть сили, витрачаються безцінні нерви.

Але одного разу я стала власникам одного секрету, яким зі мною поділилася знайома. Завдяки цьому швидкого та економного способу відчистити чайник можна дуже легко.

Для того щоб позбутися від накипу всередині посудини, потрібно на два літри води додати чайну ложку старої доброї лимонної кислоти і прокип’ятити цей розчин в чайнику на малому вогні близько п’яти хвилин.

Тим часом замішується паста для зовнішніх робіт, що складається з трьох столових ложок перекису водню, соди і однієї столової ложки будь-якого миючого засобу. Вона наноситься губкою на поверхню чайника і залишається впливати на неї протягом півгодини. Змивається все тієї ж губкою – легко і швидко – що зсередини, що зовні. Чайник заблищить! Таким же чином легко очистити і каструлі.

Поділись


Новини партнерів