Підключити інтернет у Львові стало ще простіше

Цифровое телевидение Ipnet

Сьогодні купити практично будь-яку послугу чи продукт можна за лічені хвилини. Все це стало можливим завдяки стрімкому розвитку інформаційних технологій та всесвітньої мережі. І цілком природньо, що підключити інтернет, який є драйвером розвитку економіки, сьогодні можна усього за декілька годин.

Найскладніше — вибрати якісного провайдера інтернет у Львові

інтернет ЛьвівВелике різноманіття послуг завжди ставить користувача перед необхідністю зробити оптимальний вибір. У ситуації з компаніями, що надають доступ до мережі, все одночасно і складно, і просто. Складнощі полягають у тому, що всі провайдери надають однотипні послуги. Простота ж вибору полягає у наявності чіткого переліку критеріїв, за якими можна однозначно оцінити якість послуг компанії.

До таких критеріїв відносяться:

  • клієнтський сервіс;
  • швидкість передачі інформації мережею;
  • градація послуг для різних сегментів користувачів.

Аналіз цих факторів займає не більше 25-30 хв, але в кінцевому результаті ви точно знатимете, послуги які провайдери інтернету у Львові надають найкращі послуги.

Аналіз швидкості

Для нормальної роботи з сучасними медіа-файлами та програмами, які інтегровані до мережі, необхідна досить висока швидкість передачі даних. Більшість провайдерів пропонують пакети з можливістю передачі інформації в 100 Мбіт/с, а якісні компанії пропонують абонентам можливість вибору між кількома пакетами з різною швидкістю. Наприклад, у Львові інтернет провайдер Фрінет дає клієнтам можливість вибору з наступних продуктів: Free 50 (до 50 Мбіт/с), Free 100 (до 100 Мбіт/с) та F-1 (до 1 Гбіт/с). Це дає клієнтам можливість обрати саме той варіант, який його повністю влаштує.

Львів інтернетРозділ послуг

Провідні провайдери завжди пропонують декілька варіантів послуг, залежно від сегменту клієнта. Так, у компанії «о3» є можливість підключити інтернет для жителів багатоквартирних будинків, власників житла в приватному секторі та для бізнес-клієнтів. Для кожного сегмента передбачені свої набори інформаційних продуктів, які відповідають потребам абонентів. Крім того, додатково до базового набору можна підключити додаткові послуги.

Клієнтський сервіс

Обираючи провайдера інтернет у Львові варто звертати увагу на якість сервісу, який вона надає. Цей параметр оцінюється за наступними параметрами: функціональність особистого кабінету, юзабіліті сайту, швидкість та якість вирішення технічних проблем. Також можна скористуватись спеціалізованими рейтингами, які оцінюють провайдерів за якістю їх сервісу. Так, згідно з цими оцінками, до числа кращих компаній завжди входить компанія Фрінет, що постійно працює над покращенням своїх продуктів.

Підключайтесь мережі за кілька годин та насолоджуйтесь якісними інформаційними продуктами. З Фрінет ваше життя стане яскравіше!

Поділись


Новини партнерів