Як вигідно продати швейцарський годинник на vipgold.in.ua

Продати швейцарський годинник насправді не важко, важко знайти ломбард, де за виріб запропонують високу ціну. Тож, якщо ви зараз шукаєте такий заклад, пропонуємо вам скористатися послугами ательє VIPGold. Зробити це ви можете на сайті https://vipgold.in.ua/cost_clock, де спеціально для вас фахівці проведуть об’єктивну оцінку і експертизу годинника, а також придбають його за вигідною ціною.

На яку ціну розраховувати?

Сьогодні існує багато ломбардів зі своїми сайтами. Відвідавши хоча б декілька з них, ви можете пошукати в комісійному магазині свою модель годинника. Як варіант, можна відвідати подібні зарубіжні сайти в інтернеті. Таким чином, ви можете дізнатися, за якою ціною продаються вироби вашої моделі. І цілком логічно, що в ломбарді вам дадуть ціну трохи нижче представленої в шоурумі.

Ще один зручний варіант – розіслати фотографії свого виробу на електронну пошту організацій, які вселяють вам довіру і чекати відповіді. Як правило, попередню онлайн оцінку проводять швидко, і вже протягом декількох годин вам подзвонить співробітник ломбарду і озвучить ціну. Не чекайте, що вам запропонують за б/у виріб суму, як у фірмовому бутіку. Такий годинник коштує набагато дешевше за новий, навіть якщо його ні разу не одягали.

Якщо ви хочете продати годинник дорого, і не терміново, ви можете скористатися послугами комісійного магазину. При цьому ви самі призначаєте ціну за виріб і чекаєте свого покупця.

В яких випадках можуть відмовити в продажу годинників?

Швейцарські годинники у вас куплять з імовірністю 99%. Але не розраховуйте продати в ломбард виріб китайського походження, навіть якщо це неймовірно якісна репліка (копія). Також в ломбардах не приймають пластмасові годинники, електронні на батарейках, годинники радянського виробництва. Буває, що неможливо визначити, де і коли був зроблений годинник, і в ломбарді, швидше за все, відмовляться купити його.

Багато людей думають, що якщо на годинник не збереглися документи, в ломбарді відмовляться його прийняти. Це неправда. Досвідчений годинникар завжди визначить якісний виріб, крім того, за реєстраційним номером завжди можна відстежити партію виробництва відомих годинників. Однак, наявність документів і заводської коробки – завжди плюс до ціни.

Поділись


Новини партнерів