Крісло-мішок в сучасному інтер’єрі

Вже ні в кого немає сумніву в тому, що крісла-мішки є дуже практичними і зручними. Сидячи в них, ми можемо повністю розслабитися і відпочити. Це прекрасна альтернатива звичайному кріслу або дивану. Вони легкі і мобільні, їх можна виносити навіть на вулицю або брати з собою в заміську поїздку.

Для того, щоб визначити яке місце крісло-мішок займе у вашому будинку, слід познайомитися з його перевагами.

Особливості безкаркасних пуфів

  • Крісло приймає форму людини, яка в ньому сидить, завдяки чому ви будете почувати себе максимально комфортно і розслаблено;
  • Це неймовірно зручні меблі для вагітних жінок. Форма крісла дозволяє зручно розташуватися і відпочити, знімаючи навантаження з хребта;
  • Ідеальні меблі для дитячої кімнати. Відсутність гострих кутів робить пуф повністю безпечним, а невелика вага дозволяє з легкістю переміщати його з місця на місце;
  • Багата палітра кольорів і різноманітність візерунків – запорука того, що крісло-мішок прекрасно підійде для будь-якого інтер’єру;
  • Неймовірна практичність завдяки знімному чохлу, який можна в будь-який момент зняти і випрати;
  • Змінивши чохол, можна змінити вигляд всього приміщення;
  • Крісло-мішок з гідністю може зайняти місце в будь-якій кімнаті і навіть за її межами.

Прикрашаємо будинок за допомогою чудесного крісла-мішка

Почнемо з вітальні. Якщо дозволяє площа кімнати, в ній можна розмістити кілька  таких крісел різної форми, але за однієї умови – вони обов’язково повинні бути виготовлені з однієї тканини. На сайті https://sanchobag.com.ua ви зможете знайти чудові крісла-мішки, які гармонійно впишуться у ваш інтер’єр. Добре виглядатимуть крісла разом з пуфами або подушками на підлозі. Крісла-мішки актуальні для багатьох стилістичних напрямків. Всі сучасні стилі легко уживаються з ними. Їх приймають авангард, хай-тек, кантрі, лофт і інші.

Якщо ваша вітальня оформлена в стилі кантрі, то в ній чудово виглядатимуть крісла з чохлами з натуральних тканин. Невибагливі відтінки прекрасно впишуться в загальний інтер’єр.

Крісла-груші зі строкатим забарвленням нібито створені для стилю еклектика. Яскраві акценти ідеально зіллються із загальною палітрою. Цей стиль не обмежує господарів будинку у виборі м’яких предметів меблів. Пуфи можуть мати різну форму, розмір і навіть колірну гамму.

Якщо ви віддаєте перевагу мінімалізму, то пуфи і крісла-мішки можуть бути єдиними меблями для сидіння – зона відпочинку не постраждає. Додаткове освітлення і журнальний столик створять приємний затишок.

Сучасні і модні крісла-мішки зроблять вашу вітальню оригінальною і стильною. Нехай навіть буде тільки один яскравий предмет – він радикально змінить весь образ кімнати.

А як прикрасити дитячу кімнату? Крісла-мішки – ідеальний варіант для дітей. Вони їх люблять. Діти дуже рухливі, і їм просто необхідні такі меблі, які ідеально розслаблює м’язи і знімає навантаження з хребта. Господарі дитячої кімнати люблять міняти інтер’єр і створювати кожен раз новий. Мобільність крісел дозволяє це зробити без особливих зусиль. Підлога при цьому не постраждає – у крісел м’яка основа і немає гострих кутів.

А якщо ваша дитина раптом забруднить чохол, його легко можна відіпрати. Кульки пінополістиролу м’які та здатні зберігати тепло. Вони не вбирають вологу і повністю безпечні для здоров’я. Яскраві колоритні кольори пуфів зроблять кімнату живою і веселою.

Як правило, простір спальні обмежений, але крісло-мішок ідеально впишеться в будь-який кут. Воно створить затишок, якщо поруч поставити торшер або розмістити над ним бра. У такій затишній обстановці приємно почитати перед сном.

У строгому кабінеті завжди присутній стіл, крісло і стільці. Але одноманітна поза за столом втомлює, і наявність м’якого пуфа або крісла-мішка є просто необхідною. В його м’яких обіймах ви отримаєте повноцінний відпочинок.

Отже, безкаркасні меблі зроблять невимушеним інтер’єр більярдної кімнати, домашнього кінозалу. Це прекрасний варіант садових меблів в ландшафтному дизайні. М’які пуфи використовують багато готелів у всьому світі.

Поділись


Новини партнерів