Яку іграшку подарувати дівчинці 7-9 років?

Чим захоплюються дівчатка? Однозначної відповіді немає, адже хтось грається в ляльки, хтось тяжіє до творчості, а є дівчатка, які колекціонують машинки. У цій статті ми розповімо які іграшки можна подарувати дівчинці на 7-9 років.

Ляльки. Вони ще довго будуть в пошані у дівчаток, тому якщо не знаєте, що купити, то сміливо даруєте ляльку, але спочатку дізнайтеся, які іграшки подобаються іменинниці.

  • Пупси. Непоганий варіант, якщо іграшка буде не звичайним пластмасовим малюком, а з інтерактивними функціями і аксесуарами в наборі. Такі пупси вміють плакати, смоктати пустушку, говорити мама і тато, реагувати на звуки. Для маленької мами це справжня дитина, яку можна вкладати спати, заколисувати, годувати, садити на горщик, купати, міняти підгузник.
  • Коляски для ляльки. Якщо ваша дівчинка любить гратися у майбутню матусю, тоді вам варто придивитися до колясок для ляльок вашої донечки. І зробити це ви можете тут https://spok.ua/strollers-for-dolls/masha-and-bear/c81645/v1346/.
  • Моделі. З витонченими фігурами та в бездоганному одязі. На таких ляльок задивляється більшість дівчаток. Це може бути Barbie, Ever After High або Штеффі. Привертають маленьких леді і Monster High або серія Winx Club.
  • Принцеси. Дівчата просто обожнюють героїнь мультфільмів компанії Disney – Попелюшку, Білосніжку, Аріель, Рапунцель, Анну і Ельзу з мультфільму «Холодне серце», Меріду.
  • Літаючі ляльки. Маленька Дінь-Дінь з мультфільму про Пітера Пена! Це справжнє диво: лялечка летить і сідає на долоньку, знову ширяє і повертається до своєї маленької господині.
  • Ляльковий будиночок . Великий або маленький – головне, затишний, адже в ньому будуть жити улюблениці вашої дочки. Це може бути переносний будинок, який зручно брати на вулицю і грати разом з подругами. А може бути і цілий особняк для Барбі.
  • М’яка іграшка. Обніматися з плюшевим ведмедем, спати з м’якою мавпочкою під боком люблять всі дівчата.

Ігрові набори. Купіть доньці набір з маленькими поні, і вона буде просто щаслива! Ще їй сподобаються іграшки з серії Sylvanian Families: крихітні зайчики, білочки, кошенята і ведмежата, які живуть в своєму крихітному містечку, де є школи, магазини, дитячі садки, кафе.

Інтерактивне звірятко. Дитина просить завести вихованця? Купіть інтерактивну кішечку, хом’ячка або собаку-робота. Граючи з ними, маленька любителька тварин навчиться доглядати за вихованцем.

Конструктор. Це усіма улюблений Lego і його серії Friends або Disney Princesses. Із задоволенням граються дівчатка і серією Lego Elves. З колекційних конструкторів можна вибрати Playmobil: серію Казковий палац або Ляльковий будинок.

Поділись


Новини партнерів