Чим цікаві сучасні ігрові автомати 777?

Те, що поєднання цифр 777 приносить удачу, знають всі. Першими це з’ясували учні Піфагора, тільки їм відомим способом. Вони оголосили сімку досконалим числом слідом за трійкою. Ось звідки прагнення прикрасити свій автомобіль трьома сімками в номерному знаку. І ось чому цим красивим числом позначають ретро-слоти.

Для початку потрібно визначити, чим саме ігрові автомати 777 відрізняються від всіх інших, окрім кількості барабанів. В першу чергу тематичною витриманістю. У більше, ніж 90% символи зображають фрукти, таблички bar, зірки, дзвони і, звичайно, сімки. Все це перебуває в повній відповідності зі стилістикою старих слот-машин.

Друга особливість автоматів 777 висока дисперсія. Це означає, що комбінації складаються порівняно рідко, зате їх вартість дуже висока. Характер таких слотів суворий, але надійний. Буває, що десять і більше спінів немає комбінацій, але приходять ті ж три сімки, і всі проблеми виявляються позаду, а рахунок поповнюється кругленькою сумою. Такі азартні відчуття неможливо отримати на будь-яких інших сучасних модних слотах. Тож якщо ви ще не спробували свою удачу на подібних автоматах, маєте можливість зробити це тут cazinovulkan777.com.

Третя характерна риса ретро-слотів, пов’язана з другою: мінімум бонусів і додаткових ігор. Справа в тому, що математично певний рівень очікуваного повернення гравцеві розподіляється в якихось частках між основною і бонусними іграми. Ось і виходить, що призові раунди вимагають своїх ресурсів, а на основну гру їх залишається небагато. Звідси низька вартість символів в слотах з бонусами і висока в ігрових автоматах 777.

Непосвяченому гравцеві може здаватися, що не так вже й весело грати на ретро-слотах. Бонусні ігри куди цікавіші. Тут можна порадити лише одне: потрібно спробувати самому. Та й зовсім не обов’язково, що автомати 777 це сумна картинка з плоскими фігурками. У багатьох розробників слоти оформлені настільки професійно і сучасно, що їм можуть позаздрити самі модернові колеги. Наприклад, Safe Cracker розробника Playtech намальований із застосуванням 3D технологій. На нього приємно навіть просто дивитися. У тій же мірі це відноситься і до слоту Alchemist’s Lab.

Про важливість ретро-слотів в сучасному ігровому світі можна судити по їх представленості у провідних виробників. Крім Playtech, їх випускають Novomatic, Microgaming, Net Entertainment, а це досить авторитетні компанії.

І останнє. В середньому у ігрових автоматів 777 набагато більший рівень виплат, ніж у слотів інших видів. (Рідко буває нижче 96%. Але трапляються і вище.)

 

Поділись


Новини партнерів