Як чайна ложка допомогла цій дівчині схуднути на 65 кг

21-річна Матильда Броберг з Данії зовсім недавно важила 121 кілограм. Зараз дівчину просто не впізнати – вона скинула половину своєї ваги. Струнка красуня працює моделлю і фітнес-тренером, пише Жіночий Світ.

«Колись я їла все, що хотіла – чіпси, шоколад, торти, макарони і різний фаст-фуд», – згадує Матильда. Скільки вона себе пам’ятає, вона весь час переїдала.

За словами дівчини, своїм успіхом в схудненні вона зобов’язана звичайній чайній ложці, якою вона харчувалася і вимірювала порції їжі. Худнути вона почала після того, як її не пустили на американські гірки, сказавши, що вона занадто багато важить. На той момент дівчина споживала в день щонайменше 3500 кілокалорій. Останньою краплею стала її фотографія зі шкільної п’єси, в якій вона брала участь.

Побачивши себе з боку, Матильда вирішила переглянути раціон і відмовитися від звичайних столових приборів, віддавши перевагу чайній ложці.

«Коли я побачила цей знімок, я зрозуміла, що я занадто велика. Я знала, що в жодному разі не можна вступати до коледжу в такому вигляді, або моє життя перетвориться на жах», – зізналася Матильда.

Схуднувши на 54 кг (зараз дівчина важить 67 кг), Матильда зіткнулася з новою проблемою – обвислою шкірою. На щастя, їй вдалося отримати квоту в розмірі 10 тисяч доларів на абдомінопластику.

«До операції я відчувала себе замкнутою в своєму тілі. Я не відчувала, що воно моє. А тепер, коли лікарі прибрали всю зайву шкіру, я стала самою собою», – каже Матильда.
Зараз дівчина по-справжньому щаслива і пишається своїм новим тілом. За її словами, найприємніше в її схудненні – крім роботи моделлю, яка позує в бікіні і спортивній формі, – це несподіваний інтерес до неї з боку хлопців, які зовсім недавно сильно її ображали.

«Ні з того, ні з сього мною стали цікавити хлопці. Але я відкинула багатьох з тих, хто пропонував мені піти на побачення. Якщо я була не потрібна їм із зайвою вагою, значить, вони не заслуговують мене нову», – вважає дівчина.

Джерело

Поділись


Новини партнерів