Мить освідчення залишається у пам’яті назавжди. Саме тому закохані тримають свої наміри в таємниці. Намагаються зробити цей момент романтичним та красивим. Шукають незвичні місця для пропозиції руки та серця.

Отримати пропозицію за вечерею в ресторані або під час прогулянки улюбленими вулицями міста – звичайно ж, приємно і неочікувано. Але якщо ви хочете оминути банальнощі – вирушайте у подорож.

Де в Україні зробити пропозицію руки та серця? Впевнені, ви краще за всіх знаєте свою майбутню половинку, її уподобання та мрії.

Якщо вам обом до душі туристична романтика – шукайте місця для найважливіших зізнань в Карпатах. Ви можете освідчитись на березі озера, на мальовничій полонині або на вершині гори, яку ви підкорили разом, подолавши усі перепони. Наприклад, у поході до Говерли та її незмінному супутнику Петросу.

Покажіть коханій глибину своїх почуттів, вставши на одне коліно біля озера Свитязь. Адже це – найглибше озеро в Україні, і одне з найгарніших. Немає рівних і озеру Синевир – вважають, що після освідчення на його березі, у подружньому житті на вас чекає щастя.

Зробіть пропозицію у одній з нездоланних фортець, міцних, як ваше кохання. Рік за роком вони витримували всі незгоди, облоги та атаки. Так, Дубенський замок увійшов в історію як один із найстійкіших. Скільки б не було спроб взяти його штурмом, це жодного разу не вдалось. Башта «Беатка» відома через сміливу наречену, яка, побачивши татар біля стін, вистрілила по них з гармати. І так вдало, що військо залишилось без ватажка.

А може, ви полюбляєте старовинні палаци, оточені мрійливими парками? Тільки подумайте, палац Шенборна має 365 вікон, наче днів в році. Як і ви будете разом з коханою людиною. А у маєтку Ганських в Верхівні ви віднайдете сліди відомої на весь світ історії кохання французького класика Оноре де Бальзака. Він полюбив свою майбутню дружину Евеліну Ганську з її листів, навіть не бачивши.

Романтичним дівчатам припаде до душі освідчення на «Острові кохання» у Старому Солотвині. Казковому острівці з будиночком, до якого веде лише один дерев’яний місток. Адже закохані часто мріють бути лише сам на сам.

Вирішили, де саме вимовите найважливіші слова? Країна Ю Ей допоможе вам відкрити потаємні куточки, що стануть частиною вашої історії кохання. Відшукайте найбільш романтичні місця України разом з нами!