Поради, з якими жити стане трохи простіше

У кожного є улюблений одяг і взуття, і коли з ними трапляється маленька катастрофа, настрій виявляється неабияк зіпсованим. Тому варто мати на увазі кілька хитрощів, які допоможуть вам надовго зберегти свої речі.

Ми зібрали лайфхаки, які стануть в нагоді тим, хто береже свій гардероб.

1. Позбутися від плям на туфлях

Якщо після бурхливої ​​вечірки улюблені замшеві туфлі покриті брудними плямами, спробуйте використовувати для їх виведення міцелярну воду.

2. Уникнути розтягування одягу на плечах

Светр краще повісити в шафу таким чином, як показано на зображенні. Так він не помнеться і в той же час не розтягнеться.

3. Зберегти форму чобіт

Щоб високі чоботи не деформувалися, помістіть всередину халяви аквапалки, які використовують для занять аквааеробікою в басейні.

4. Попередити неприємний запах непраних речей в подорожі

Коли ви довго подорожуєте, цілком природно, що в вашій валізі накопичується ношений і непраний одяг. Щоб уникнути появи неприємного запаху, покладіть в пакет з такими речами шматок мила, який знайдете в номері готелю.

5. Зробити так, щоб туфлі не ковзали

Вам знадобиться клейовий пістолет, щоб улюблені босоніжки більше не ковзали і у вас не було небезпеки спіткнутися і підвернути ногу.

6. Змусити спідницю «протистояти» вітру

Якщо ви втомилися від того, що при будь-якому вітерці спідниця або плаття постійно задираються і вам доводиться їх зупиняти, можна вдатися до маленької хитрості – пришити до подолу виробу з виворітного боку кілька монеток.

7. Позбутися неприємного запаху

Ще один спосіб прибрати неприємний запах з взуття – покласти в нього чайні пакетики. Можна спробувати спочатку помістити сухі, а при більш стійкому запаху підійдуть свіжозаварені. Чорний чай відмінно бореться з небажаними запахами.

8. Зробити підгин на шортах

Щоб після прання швидко зробити підгин на шортах, необов’язково вдаватися до допомоги праски. Скористайтеся праскою для волосся.

9. Позбутися від запаху поту на одязі

Перед пранням розпорошіть воду з лимонним соком на одяг із запахом поту, щоб вирішити цю проблему.

10. Запобігти зісковзування одягу з вішалки

Повісити на вішалку-плечики тонку блузку – той ще квест. Щоб з ним справитися, спробуйте закріпити на краях вішалки гумки, як показано на фото.

11. Швидко перетворити простеньку майку в стильну штучку

З цим завданням можна впоратися за пару секунд, всього лише перекинувши бретельки майки хрест-навхрест, – і ось у вас вже новий варіант звичної речі.

12. Справитися з потертостями на кедах

Якщо ваші кеди вже не нові і їх гумові носики всі в потертостях і подряпинах, спробуйте використовувати рідину для зняття лаку. Нанесіть трохи засобу на ватяний тампон і протріть носики на кедах.

Поділись


Новини партнерів