Гороскоп на 18 лютого 2018 року

Овен

Час позитивних змін, які можуть торкнутися як ділових, так і особистих відносин. Можливі цікаві знайомства. У грошовому відношенні ви можете виявитися трохи марнотратними, але це не вдарить по вашому бюджету занадто серйозно.

Телець

В цей день на роботі можуть виникнути досить серйозні конфлікти, і ви опинитеся втягнутими в них. Постарайтеся зайняти нейтральну позицію, так як, помилившись, ви можете почати рубати невинні голови.

Близнюки

Потрібно брати ініціативу в свої руки і домагатися того, чого хочете. В особистому житті можуть відбутися зміни на краще. Поменше перебувайте на самоті, більше часу проводьте на свіжому повітрі. Не відмовляйте тим, хто потребує вашої допомоги.

Рак

У цей день ви будете схильні до частих змін настрою. Якщо захочеться на когось зірватися, спочатку подумайте, чим це може обернутися. Будьте гранично чесними з людьми, які вам небайдужі. Будь-який обман не залишиться непоміченим.

Лев

Не плануйте справ, які вимагають великих фізичних або емоційних зусиль. День підходить для нових знайомств, романтичних захоплень і активного відпочинку. Якщо хочете щось поміняти в своєму особистому житті, не втрачайте часу – зараз для цього дуже вдалий час. І не відмовляйте в допомозі рідним.

Діва

День сприятливий для спілкування, ділових переговорів, подорожей. Можливі нові враження. Не виключено отримання корисної інформації, з якої прийдуть і нові ідеї. Будьте готові до швидкого прийняття рішень. Йде сприятливий період для нових знайомств і романтичних захоплень.

Терези

День не обіцяє запаморочливих успіхів в кар’єрі, але добитися позитивних результатів ви зможете. Для укладення угод, підписання договорів і дачі обіцянок момент цілком сприятливий. А ось брати на себе чужі обов’язки не варто.

Скорпіон

В даний час ви будете мати великий запас енергії, тому, якщо у вас накопичилися важливі справи, скоріше приступайте до їх реалізації – все повинно вийти. Йде сприятливий період для нових знайомств і любовних відносин.

Стрілець

Зараз ви можете допустити серйозних помилок в професійній сфері, тому не поспішайте з прийняттям рішень, особливо під тиском. Багато що буде вас дратувати і навіть злити. Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій – переможцем в них будете не ви.

Козеріг

Дрібниці життя повинні відійти на другий план, поступившись місцем більш важливим темам. Зараз хороший час для того, щоб задуматися про перспективи своєї справи, порадитися з тими, хто пов’язаний з вами спільними інтересами. Особливо вдасться досягти успіху в області ділових контактів.

Водолій

Зараз невідповідний час для з’ясування стосунків з коханою людиною. Ви можете реагувати на складні обставини більш емоційно, ніж зазвичай, і здатні в розпал конфлікту наговорити зайвого. Для нових романтичних знайомств даний день не годиться.

Риби

У цей день ви будете відчувати в собі чималі сили. Але не перестарайтеся з їх застосуванням. Успішний результат чекає при досягненні ділових домовленостей, тому можна сміливо планувати важливі зустрічі. Більше часу проводьте в спілкуванні з коханими і друзями – можливо, ваша енергія їм знадобиться.

Поділись


Новини партнерів