Гороскоп на 10 лютого 2018 року

Овен

У цей день ви можете отримати цікаву ділову пропозицію звідти, звідки найменше очікуєте. Але не поспішайте радіти. Спочатку все добре обміркуйте і зважте всі за і проти. Почекавши з ухваленням рішення, ви зможете виграти більше.

Телець

Варто зайнятися переоцінкою взаємин з деякими людьми з вашого оточення, але не поспішайте свій вирок приводити у виконання. Для цього час ще не настав. Зараз ви можете не врахувати всіх нюансів. Уникайте нових знайомств з особами протилежної статі, особливо якщо на спілкування вас штовхає не духовна спорідненість, а любовний інтерес.

Близнюки

День сприятливий для розширення кола своїх ділових знайомств. Може з’явитися можливість спробувати себе в новій ролі, і ви вдало впораєтеся з поставленим завданням. Але не піддавайтеся спокусі кого-небудь покритикувати або повчити. Якщо хочете домогтися свого, то краще просто озвучити своє бажання.

Рак

У вашій професійній діяльності на даному етапі може скластися досить хитке становище, а зробити правильні кроки виявиться просто необхідно. У будь-яких справах варто звертатися за допомогою до друзів і колег. Поодинці буде складно протистояти проблемам.

Лев

Зараз невідповідний час для того, щоб перекроювати світ і приймати поспішні рішення. Будьте готові до того, що ви можете бути як на долоні у кого-небудь, чиєю думкою дорожите. Намагайтеся більше відпочивати і не навантажувати себе побутовими справами і проблемами. Час для активності поки не настав.

Діва

Якщо сьогодні вам надійдуть ділові пропозиції, варто поставитися до них з увагою, так як в них буде раціональне зерно, яке дасть непоганий врожай. В даний період вам необхідно поповнити свій енергетичний запас. Для цього більше бувайте на повітрі.

Терези

Практично все, що намітили зробити в цей день, вам вдасться. Єдине, перевагу варто віддавати тим справам, в яких не потрібна чиясь допомога, так як помічники можуть в кінцевому рахунку виявитися гальмом або баластом. Але навіть це не буде для вас сильною перешкодою.

Скорпіон

Постарайтеся в даний час не надто навантажувати свій організм фізично або емоційно, хоча, швидше за все, сили ви в собі будете відчувати чималі. Уникайте в цей день конфліктів і з’ясувань відносин. Багато відпочивайте.

Стрілець

Сприятливий час для початку нових справ, для переговорів, зустрічей і побудови планів на майбутнє. Постарайтеся його максимально завантажити справами, так як зараз ви здатні на багато що. День може стати багатообіцяючим для всього, що пов’язано з любовними стосунками.

Козеріг

Настає період, коли доведеться потрудитися більше, ніж ви розраховуєте. Та й віддача буде не дуже серйозною. Якщо виникне необхідність, візьміть собі в помічники людей, яким довіряєте. Цілком ймовірно, що самим вам буде складно впоратися з вантажем, який навалився на ваші плечі.

Водолій

У цей день ваші професійні інтереси можуть піти врозріз з особистими відносинами. Через професійну діяльність може розгорітися скандал. Тому заздалегідь подбайте про те, як би не допустити, щоб з іскри розгорілося полум’я.

Риби

День пройде в спокійному темпі. Цей день може стати вдалими для покупок. Тому, якщо у вас є бажання що-небудь придбати, то не відкладайте походи по магазинах. Це допоможе підняти настрій не тільки вам, а й членам сім’ї.

Поділись


Новини партнерів