Гороскоп на 8 лютого 2018 року

Овен

Даний день підходить для початку нових справ, які розраховані на тривалий термін. Ви легко будете досягати домовленостей, тому потрібно заздалегідь підготуватися до розмов з людьми, від яких розраховуєте що-небудь отримати. На любовному фронті все стабільно.

Телець

В цей день в вас може прокинутися незрозуміла впертість. Ви будете стояти на своїй, навіть помилковій, думці, не пояснюючи нікому причин такої поведінки. Це не припаде до смаку тим людям, з якими ви працюєте. На цьому грунті може бути конфлікт. Щоб уникнути цього, розкажіть своїм колегам про проблеми, і разом ви зможете знайти вихід з ситуації, що склалася.

Близнюки

У цей період вас чекає багато справ, і практично з усіма ви зможете впоратися. Постарайтеся до всього поставитися з повною відповідальністю, тому що згодом це зарахується і принесе додаткові бали в послужний список. В цей час вас можуть очікувати нові романтичні захоплення.

Рак

В даний момент ваші ділові якості можуть послужити вам хорошу службу. Тільки з обережністю поставтеся до пропозицій, що поступають від людей, яких ви не дуже добре знаєте. Не давайте волі своїм негативним емоціям. Все сказане зопалу може бути спрямоване проти вас.

Лев

На даному етапі вам може знадобитися допомога. Саме друзі, знайомі і близькі люди прийдуть на виручку, причому вам про це навіть не доведеться їх просити. Хоча особливих складнощів виникнути не повинно, але дрібниці можуть доставити клопоти. Уникайте з’ясування відносин з коханою людиною.

Діва

На даний момент глобальних подій статися не повинно. А з повсякденними справами ви впораєтеся без труднощів. З боку близьких ви знайдете розуміння і підтримку. Киньте всі свої сили на здійснення добрих справ. Все хороше, що ви зараз зробите, в найближчому майбутньому повернеться сповна. У цей день зверніть увагу на своє здоров’я.

Терези

Беріть, як то кажуть, бика за роги і домагайтеся того, що хочете отримати. Якщо будете сидіти склавши руки, то день пройде даремно. Постарайтеся не ображати близьких людей, так як все сказане зопалу може повернутися до вас бумерангом.

Скорпіон

Зараз ви можете зіткнутися з деякими труднощами в любовній сфері. Вам буде складно знайти спільну мову з людиною, яку любите, і через будь-які дрібниці ви можете влаштувати скандал. Будь-якими способами намагайтеся уникати конфліктів.

Стрілець

Даний період допоможе вам сконцентруватися і зайнятися плануванням нових серйозних справ. Цей день більше підходить для підготовчих робіт, але те, що вдасться зробити зараз, значно порадує вас. У родинному колі – тиша, гладь і божа благодать.

Козеріг

На даному етапі на роботі можуть виникнути різного роду конфлікти. і ви опинитеся втягнутими в них. Постарайтеся не приймати чию-небудь сторону, займіть нейтральну позицію. В іншому випадку ви, без вини винуваті, можете потрапити під гарячу руку керівництва.

Водолій

Всі ваші думки – про взаємини з коханою людиною. Ви будете чимось незадоволені, але не поспішайте викладати все начистоту і грюкати дверима. В даний період ви схильні до перебільшень і спотворення інформації, тому краще порадитися з тим, кому ви довіряєте.

Риби

В даний момент не соромтеся впроваджувати нововведення в різних областях вашого життя. Навіть ті ідеї, які на перший погляд можуть здатися нереальними, незабаром знайдуть міцний фундамент. Вам слід бути уважнішими за кермом, і якщо внутрішній голос противиться дорозі, то краще скористатися громадським транспортом.

Поділись


Новини партнерів