Що робить оливкову олію корисною для волосся

Оливкова олія вважається однією з найздоровіших рослинних олій. Хоча оливкові дерева ростуть переважно у середземноморському регіоні, оливкову олію використовують у всьому світі. Її додають до салатів, використовують для смаження, готують з неї маски для обличчя та волосся, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Здоров’я волосся відображає здоров’я шкіри голови. Якщо ви втрачаєте волосся, очевидно, що шкірі голови не вистачає живлення. Оливкова олія містить велику кількість поживних речовин і антиоксидантів, тому вона ідеально підходить для оздоровлення шкіри голови.

Ось що робить оливкову олію корисною для волосся:

Вона стимулює його ріст. Ви можете масажувати шкіру голови з оливковою олією. Масаж покращити приплив крові до волосяних фолікул, а фолікули, в свою чергу, стимулюють ріст волосся.

Вона зволожує шкіру голови. Сухість шкіри голови належить до найпоширеніших причин випадання волосся. Крім того, оливкова олія допомагає позбутись лупи. Просто нанесіть її на суху шкіру голови і скористайтесь гребінцем з густими зубчиками.

Вона складається  з ненасичених жирних кислот, які допомагають зміцнювати корені та кінчики волосся.

Як же її правильно використовувати? Найкращий спосіб – це нанести оливкову олію на суху шкіру голови і зробити собі приємний масаж. Однак, є ще один спосіб – змішайте оливкову олію з іншими інгредієнтами, як мигдальна чи рицинова олія, і наносьте на саме волосся. Так воно швидко стане міцним та блискучим.

Якщо ваше волосся пошкоджене, оливкова олія вас врятує. Наносьте її на кінчики волосся, це їх зволожить та зміцнить. Також можна використовувати оливкову олію для оброблення посічених кінчиків.

Поділись


Новини партнерів