Фахівці розказали, яка трава допоможе вам при болях в спині

Біль у спині – це поширена проблема, з якою в якийсь момент життя стикається більшість людей. Він може бути спричинений сном в неправильному положенні, поганою поставою чи незначною травмою, пише Жіночий світ з посиланням на Express.

В більшості випадків біль у спині сам минає через деякий час, але ви можете прискорити одужання або навіть запобігти появі болю в спині, вживаючи більше чебрецю.

За словами доктора Майкла Левіна, чебрець – це прекрасний природний засіб для полегшення болю в спині. Він містить низку активних речовин, які допомагають приглушити відчуття болю. Також чебрець часто застосовують в якості заспокійливого.

Але найбільш відомим чебрець зробили його протизапальні властивості. Запалення – це доволі розповсюджена причина болю в спині.

Доктор Левін радить не поспішати приймати знеболювальне, коли ви відчуваєте біль у спині. Спробуйте спочатку випити чашку запашного чаю з чебрецю.

“Чебрець – це значно більше, ніж просто ароматна трава. Дослідження показують, що чебрець багатий на сполуки, які пригнічують больові відчуття, функціонуючи як природний болезаспокійливий засіб”, – каже він.

Крім чаю з чебрецю, фахівці також радять включити в раціон зелений чай. Він багатий на поліфеноли, що допомагають боротись із запаленнями в організмі. Також варто регулярно виконувати вправи на розтяжку і позбутись зайвих кілограмів, оскільки надлишкова вага збільшує ризик появи болю в спині.

Якщо ж болі в спині супроводжуються онімінням або поколюванням навколо статевих органів, неконтрольованим сечовиділенням або сильним болем в грудях, потрібно негайно звернутись до медиків.

Поділись


Новини партнерів