Який продукт може знизити ризик ранньої смерті

Здоровий спосіб життя та збалансований раціон – це найкращі на цей момент способи подовжити своє життя. Та деякі продукти продемонстрували здатність знизити ризики захворювань, що є розповсюдженими причинами смерті, пише Жіночий світ з посиланням на Express.

Одним з таких продуктів виявився імбир. Він має цілий ряд переваг для здоров’я, які роблять його обов’язковою частиною здорової дієти. Здавна його використовували для зменшення здуття,болю та дискомфорту в шлунку, а також для усунення нудоти.

Крім того, встановлено, що імбир стимулює вироблення жовчі та прискорює проходження їжі через травний тракт.

Імбир має потужні протизапальні властивості, які вкрай важливі для пацієнтів з такими захворюваннями, як артрит. Огляд п’яти досліджень показав, що при остеоартриті імбир зменшує біль на третину.

Деякі дослідження навіть показали, що імбир може знизити ризик розвитку раку кишечника. Також імбир може розщеплювати гази в кишечнику, що дозволяє запобігти здуттю живота.

Для тих, хто не надто полюбляє специфічний смак імбиру, існує альтернатива у вигляді куркуми. Куркумін, основна діюча речовина куркуми, відомий своїми антиоксидантними та протизапальними властивостями.

Поділись


Новини партнерів