Названо недорогий продукт, що може зменшити запалення і зняти біль у суглобах

Артрит – це хронічне запальне захворювання, яке може вражати людей будь-якого віку. Він викликає сильний біль, який може впливати на наше повсякденне життя, пише Жіночий світ з посиланням на Express.

Фахівці кажуть, що деякі зміни у харчуванні та способі життя здатні зменшити прояви артриту. Наприклад, ви можете зменшити біль та запалення, якщо вживатимете більше червоної квасолі.

Квасоля багата на клітковину, яка за даними Фонду артриту, допомагає знизити кількість С-реактивних білків у організмі. Ці білки є маркером запалення, яке пов’язують із захворюваннями серця, діабетом і навіть ревматоїдним артритом. Крім того, червона квасоля містить цілий ряд інших сполук, що можуть бути корисними для тих, хто страждає на артрит, включаючи калій та залізо.

Квасоля також є прекрасним і недорогим джерелом білка, що важливо для здоров’я м’язів. Крім того, червона квасоля містить цинк, магній та фолієву кислоту, які сприяють зміцненню імунітету та покращенню здоров’я серця.

Також було встановлено, що зменшити біль при артриті можна, якщо вживати більше червоного перцю. Він містить природні сполуки, що називаються капсаїциноїди, які полегшують симптоми артриту. Вони мають потужні протизапальні властивості. Червоний перець – це ідеальне доповнення до супів, рагу та маринадів.

Фонд артриту рекомендує пацієнтам вживати більше продуктів, що допомагають зменшити запалення, зміцнюють кістки та покращують роботу імунної системи.

Поділись


Новини партнерів