4 продукти, які допоможуть вам зробити свій живіт пласким

Коли ми бачимо людей, які мають стрункі тіла, нам спадає на думку, що вони, швидше за все, багато працюють у спортзалі. Однак, потрібно розуміти, що без збалансованого харчування фізичні вправи не принесуть користі, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

М’язова маса може збільшитись тільки тоді, коли організм отримує достатню кількість поживних речовин і фізичної активності. Якщо ви не будете збалансовано харчуватись, то ви просто схуднете і втратите і жирову масу, і м’язову.

Ось продукти, які варто включити в раціон, якщо ви хочете отримати плаский живіт:

Яйця. Яйця – це продукт, який дуже багатий на білок. Вони обов’язково повинні бути у вашому раціоні, якщо ви хочете наростити м’язи. Коли ви їсте яйця і виконуєте фізичні вправи, організм спалює більше калорій, а білки використовує для побудови та зміцнення м’язів.

Болгарський перець. Болгарський перець та інші продукти, що багаті на вітамін С, корисні для шкіри та імунітету. Але не тільки, вони також допомагають наростити м’язи, особливо скелетні. Ці продукти допомагають знизити рівень кортизолу, який змушує організм зберігати зайвий жир.

Банани. Попри поширену думку, банани чудово підходять для тих, хто хоче схуднути та збільшити м’язову масу. Вони багаті на кальцій та калій, які надзвичайно важливі для зміцнення кісток та організму загалом. Якщо ви хочете зробити свій живіт пласким, то варто вживати один банан в якості закуски в другій половині дня.

Пісне м’ясо. Нежирне м’ясо, як курка та риба, є здоровим та поживним продуктом, особливо якщо ви намагаєтесь схуднути. Нежирне м’ясо містить мало калорій, але воно ситне та містить велику кількість білків.

Поділись


Новини партнерів