Фахівець розповів, чим фісташки корисні для організму

Для людей, які страждають на цукровий діабет, вкрай важливо контролювати рівень цукру в крові. Деякі продукти можуть допомогти в цьому, пише Жіночий світ

Серед таких продуктів горіхи та сухофрукти. Лікарі радять щодня з’їдати жменю горіхів, щоб отримати необхідні мікроелементи та жирні кислоти омега-3. Одними з найкорисніших для здоров’я горіхів є фісташки.

Фісташки мають низький глікемічний індекс. Це означає, що вони не можуть різко підняти рівень цукру в крові, що робить їх безпечними для діабетиків. Дослідження також показали, що фісташки можуть допомогти знизити рівень цукру в крові.

Дієтолог Майк Руссел пояснює, що вживання фісташок перед їжею допомагає регулювати реакцію організму на неї.

Фісташки – це напрочуд корисна закуска. Вони містять велику кількість білка, що робить їх незамінними для тих, хто дотримується вегетаріанської дієти. Також помірне вживання фісташок допомагає контролювати вагу.

Крім того, фісташки допомагають контролювати артеріальний тиск та рівень холестерину в крові, що робить їх корисними для серця.

Однак, будь-які продукти потрібно вживати помірно. Як і будь-які горіхи, фісташки доволі калорійні, у них міститься близько 560 калорій на 100 г, тому не варто надмірно ними захоплюватись.

Поділись


Новини партнерів