Медики назвали простий і ефективний спосіб порятунку від похмілля

Чай з популярного кореня швидко нормалізує травлення.

Як виявилося, імбир, якому приписували чудодійні властивості в боротьбі з коронавірусом, більш ефективний в інших ситуаціях. Наприклад, при похміллі.

Імбирний чай допомагає в короткі терміни відновити роботу кишечника і зняти симптоми постінтоксикаційного стану, викликаного надмірним вживанням алкогольних напоїв.

Як правило, стан, викликаний надлишком спиртного, часто супроводжується розладом кишечника, що ускладнює прийом їжі, необхідної для нормальної роботи організму. От саме імбир допомагає відновити цю важливу функцію організму, вважають фахівці.

Якщо ж похмілля супроводжується безпричинною агресією, почуттям страху і стресом, медики радять пити ромашковий чай. При виході з алкогольного отруєння, а похмілля це саме ним і є, взагалі слід пити більше рідини, щоб з організму якомога швидше виводилися отруйні речовини.

Що ж стосується їжі, корисної при похміллі, то перевагу слід віддавати фруктам і овочам. А ось від хліба, м’ясних виробів і сухих сніданків слід утриматися. Загальний стан організму допоможе поліпшити їжа з вітамінами С і групи В. Ними багаті яйця, квасоля і чорниця.

Поділись


Новини партнерів