Як стримати потяг до рафінованого цукру та вуглеводів на карантині

Не секрет, що вуглеводи та цукор викликають звикання. Багато людей намагались скоротити їх споживання і ці спроби провалилися з тріском, пише Жіночий світ

Кожного разу, як ми намагаємось відмовитись від них, наш розум знаходить виправдання, щоб таки з’їсти бажаних смаколик з великим вмістом цукру чи вуглеводів. Це може бути втома після важкого дня або ж нагорода за якесь досягнення. Всі ми полюбляємо шоколад, піцу та печиво, хоч і знаємо, що вони призводять до збільшення ваги.

Кажуть, що єдиний спосіб розірвати це порочне коло – самоконтроль. Але не всім людям вистачає для цього сили волі. Насправді, якщо ви намагаєтесь контролювати свій потяг до рафінованого цукру та вуглеводів, вам може допомогти ароматерапія.

Перша суміш, яка добре себе зарекомендувала – це поєднання 2 крапель ефірної олії грейпфрута, двох крапель олії перцевої м’яти та однієї краплі ефірної олії касії. Додайте їх в аромалампу з водою. Використовуйте цю суміш у приміщенні, де ви проводите найбільше часу, тричі на день.

Друга суміш включає 5 крапель ефірної олії бергамота, 3 краплі олії грейпфрута та 1 краплю ефірної олії імбиру. Цю суміш потрібно використовувати 2 рази на день або тоді, коли відчуваєте бажання з’їсти щось солоденьке.

Інші способи прості контролювати потяг до цукру – це підтримувати водний баланс організму, випиваючи 2-3 літри води на добу, а також споживання продуктів з високим вмістом білка. Це допоможе вам довго залишатись ситими та уникнути зайвих перекусів. Якщо все ж хочеться з’їсти щось солодке – оберіть фрукти.

Поділись


Новини партнерів