Дієтолог з 20-річним стажем склав список продуктів, їсти які занадто ризиковано. Білл Марлер вважає, що ці 6 продуктів варто виключити з раціону кожному – саме з ними пов’язана найбільша кількість захворювань і харчових отруєнь.
Сирі устриці стають причиною поганого самопочуття все частіше і частіше. Марлер пов’язує цю сумну статистику з потеплінням води Світового океану. Мікроби починають розмножуватися активніше, що і робить устриці більш небезпечними з кожним роком.
Неприємності можуть чекати і любителів здорової їжі. Проростки завоювали популярність у багатьох, а лікарі пов’язують пік розвитку бактеріальних інфекцій саме з ними.
М’ясо по-татарськи і інші новації з не просмаженими стейками очевидно їсти ризиковано. Без ретельної термічної обробки бактерії і шкідливі мікроорганізми прибрати не вийде.
Часті і випадки отруєння сирими яйцями. Непастеризоване молоко, як і сік без пастеризації, цілком можуть містити віруси і паразити.
Нарізані заздалегідь овочі та фрукти Марлер не рекомендує купувати з інших причин: хто знає, що з’явилося на них після переробки.